vineri, 5 septembrie 2014

instantanee

# am de gând să nu mai fac nimic. nimic până în octombrie, când va trebui să mă ridic din pat, să privesc oamenii în ochi și să socializez. am de gând să tac alături de red. o să citesc toate cărțile lui Cărtărescu. am multe dintre ele pe kindle, dar zilele trecute mi-am cumpărat în format de carte materială vreo 3. să ții între palme o carte pe care o iubești e ca și cum o mamă și-ar îmbrățișa nou-născutul prima oară, chiar în timp ce el e murdar de sânge, cu cordonul abia tăiat.

# în craiova plouă. e liniște și va fi liniște până diseară la 12. o să avem musafiri, o să fiu apatică, o să dispar.

# a. spune că mereu a crezut despre mine că sunt genul de persoană care nu iese cu oricine. e corect, dacă o iei în sensul de nu ies cu orice prost. dar înainte eram timidă și din afară păream oarecum îngâmfată. e amuzant să aud asta despre mine. eu, îngâmfată. eu, care aveam haine nașpa, păr coafat nașpa și eu, care știam toate astea. cred c-o să-i iau pe oameni la rând, să aud ce cred ei despre mine. probabil n-o să fie sinceri. o să-ndruge că sunt ok, poate o să zică chiar că-s mișto. am fost atât de concentrată pe a descoperi cine sunt pentru mine, încât am uitat să știu cine sunt pentru cei din jur.

# Fly away on my zephyr
I feel it more than ever
And in this perfect weather
We'll find a place together

- red hot chilli peppers - credits to a. for showing this particular song to me. it kinda got me.




M.

3 comentarii:

Axi spunea...

Oh, "inainte eram timida si din afara paream oarecum ingamfata". Stiu perfect cum e, nu neaparat ca sunt timida, doar ca ma apropii greu de oameni si pare ca nu vreau sa vorbesc cu ei sau ceva. :)) Mi s-a intamplat de o groaza de ori sa ma intrebe lumea "Auzi, ai ceva cu mine?" si trebuia mereu sa le explic ca doar nu sunt buna la facut prieteni noi. :))

roxx spunea...

chiar eşti mişto. şi nu o zic din complezenţă sau ceva.

ai făcut o pasiune pt Cărtărescu sau ce pana mea???

MikuMyuuki spunea...

axy --- :)) dar m-am gandit si-am realizat c-avem nevoie de-un filtru. nu mai suntem copii...


roxx --- am făcut. scrisul lui e exact pe gustul meu.

Faceți căutări pe acest blog