marți, 1 octombrie 2013

le famous 1st impresion

Păi... mda.
M-am trezit la 7. Taică-meo m-a trezit. Trebuia să plece la Craiova (doar ca să se întoarcă diseară) și a trezit toată casa. Am pierdut apoi câteva ore ba la calculator, ba gândindu-mă la cât de oribilă e vremea de afară (plouă de 3 zile continuu), ba citind. Am descoperit o serie mișto: Culorile dragostei. Băi, sună penibil titlul, dar seria e tare drăguță. O tipă care călătorește în timp, nu dau detalii.
Apoi am plecat la facultate. Aveam așa o stare de plictiseală, că era ultimul lucru pe care l-aș fi făcut astăzi, mai ales cu vremea groaznică de afară.
Și am ajuns. M-am învârtit eu pe-acolo, am intrat toți 300 (God!) în amfiteatru, a venit decanu' și alții "de-ai casei", au pălăvrăgit despre cât de tare e facultatea lor (mă rog, Litere), au lăudat tot ce era de lăudat, nu m-au impresionat, au plecat, noi ne-am dus să depunem cererile pt. anul universitar, am primit carnetele de studenți și ne-am cărat.
O veste bună: săptămâna asta nu face ore. Buuuun, I said.

Trecând la subiectul următor, aseară am fost sunată de prof. F. Firan, directorul editurii Scrisul Românesc unde am publicat eu romanul Atracție și m-a invitat la o festivitate unde o să primesc un premiu de debut în proză. Se pare că cu cât încerc să ignor mai mult partea asta a vieții mele (adică așa-zisul roman al meu), cu atât mai mult mă bagă el în seamă pe mine. O.K., de ce nu? Un premiu e un premiu, e bun la C.V., așa că o să merg să-l primesc.

Miku

Faceți căutări pe acest blog