sâmbătă, 12 octombrie 2013

instatanee

# La un moment dat, undeva între miercuri seara și joi seara mi-a trecut prin cap că aș putea fi nevoită să renunț la blog pentru o perioadă, până intră toate într-un mers monoton sau poate chiar să renunț definitiv. Evident, gândul a dispărut repede, petru că mi s-a părut o idee prostească și amuzantă. How the heck to do so?!

# Ieri am ajuns într-o discuție despre romanul meu cu vreo 5 colege (again, how the heck?!), iar la un moment dat una dintre ele a zis că, având în vedere finalul, povestea pare puțin mai puțin ciudată. Se referea la relația dintre 17 și 34 ani. N-am deschis nici-un subiect contradictoriu, dar m-am gândit la faptul că pentru mine nu-i mare lucru. În concepția și percepția mea, relația asta si toate relațiile de acest gen îmi sunt la fel de indiferente și normale precum o relație între doi heterosexuali sau doi homosexuali. Apoi m-am gândit și la cărțile Cristinei Nemerovschi care mă fac mereu să zâmbesc tocmai pentru că șochează printr-o realitate nedisimulată și la faptul că oamenilor li se par atât de vulgare, de parcă oamenii ar fi niște îngeri picați din Rai de 2 minute.

# Tot niște colege mi-au zis că mi se vor adresa cu Demi, pentru că aș semăna cu Demi Lovato, iar altele Carly, că aș semăna cu Carly Ray Jepsen. That's so cute :3 I love it ^.^ Anyways, eu m-am prezentat Miku. De bonton și de schimbare a identității – nu că n-aș fi demult Miku pentru muuulți :3 De menționat: să nu le zic de blog. Apare pe FB, mai devreme sau mai târziu tot vor afla, dar să sperăm că peste mult mult mult timp, nu din pudism, dar din păstrarea unei identități oarecum ascunse.

# E frig și de data asta cred că va fi din ce în mai frig până trece iarna. Vreau să merg la cumpărături, dar lucrurile vor intra într-un ritm normal abia prin decembrie. Până atunci, shut up and drive, as Rihanna said.

M.

4 comentarii:

Elena E spunea...

omg o iubesc pe demi lovato
Asta e seara Omg-urilor, lol.

Elena E spunea...

Si nu renunta la blog orice ar fi! Uita-te la mine, le sterg, le bag pe privat, fac altele, apoi iar le sterg, mai fac unul si tot asa de o sa innebunesc, dar nu vreau sa renunt.
Sa-mi amintesti si mie asta, sigur o sa am nevoie in multe momente...

Elena E spunea...

Si nu renunta la blog orice ar fi! Uita-te la mine, le sterg, le bag pe privat, fac altele, apoi iar le sterg, mai fac unul si tot asa de o sa innebunesc, dar nu vreau sa renunt.
Sa-mi amintesti si mie asta, sigur o sa am nevoie in multe momente...

MikuMyuuki spunea...

Hm... dar de ce conteaza atat de mult sa fie secret?
For example, de blogul asta stiu toti ai me, de la familie pana la "dusmani" -> urasc cuvantul asta, imi inspira manele, dar n-am cum altfel sa zic (O.K., merge si cuvantul "inamici").
Nu-mi pasa daca se supara cineva citind ceea ce scriu, asta sunt eu, astea sunt gandurile mele si asta spus.

^^

Faceți căutări pe acest blog