marți, 2 iulie 2013

perle de la BAC

Oooookey, nu mă pot abține, trebuie să vă arăt și vouă perlele astea de la BAC. Le-am luat de AICI și le-am dat și câte-un replay. :))


“Poetul avea o fixaţia pe poza lui Ann pentru că atuncea, în vechime nu era Facebook ca să vadă toate panaramele dezbrăcate pe toţi pereţi. Şî ea perversa o lăsat poza ei în vitrină la foto pe unde ştia că trece poetul” – în vechime, auzi =))

“Se uita cu jenă la poza capului iubitei lui din vitrină la fotograf că făceau mişto băieţii de la terasă de iel. Fotografia avea buzele surâzătoare. Ia lăsat-o iubita lui ca atunci când este plecat cu treabă, el să nu uite de faţa ei” – cu siguranță fotografia era cea care avea buze surâzătoare:))

“Ann avea nişte trăsături de gen epic. Era epică. Sebastian era mai puţin epic deşi avea potenţial întrucât îi plăceau pozele, dar e mai mult curentul liric” – oh da, era mai mult lirică :)))

“Jurnalul e mai puţin bun când la 16 ani mama găseşte scrise lucruri personale, că am luat bătaie s-au de ce fete îmi place” – mă-ta ar fi trebuit să te bată că nu ști să scrii, nu că ai scris în jurnal :))

“Un jurnal e bine să ai ca să vezi cât de prost erai în trecut şi câte fete ţi-au mâncat bani” – măăăăi, să știi că ai și tu dreptatea ta:))

“Jurnalul e acel ceva pe care îl uiţi în bancă la şcoală şi un coleg îl găseşte şi îl citeşte și te compromite” – unde ai văzut asta, în Liceenii? :-? sau nu-mi mai aduc eu aminte bine? :))

“Eminescu minţea în poezi cu viziunea lui despre lume cu iubire, cu sentiment, cu pus de suflet în relaţiea ce nu era el, nu era adevărat că am văzut şi la televizor că mergea și prin locuri necurate și că a murit de sifilis” – da mă, să știi că televizorul e mama omida varianta cu plasmă!!!

“Modelul meu în viaţă este Gigi Becali, în afară de faza cu puşcăria” – să știi că și mie-mi place de el, dar ca model în viață... AȘA NU!

“Cătălin Botezatu este un model în viaţă pentru orice fiinţă pentru că el ia fete din viaţa reală şi le duce şi le îmbracă la Bucureşti şi pe unele chiar mai adânc în Europa” – pentru orice ființă? înseamnă că eu tocmai m-am transformat într-un nor de fum, pentru că îl detest pe Sir Botezatu...

“Pe lângă modelul meu în viaţă eu am şi modele în viaţă, care sunt animatoare, cu care mă înţeleg bine, cu unele merg chiar la ştrand, când nu sunt obosite noaptea după dans. Au o viață bună, deci așa vreau să ajung și eu”  – ooo, așa deci, pe lângă modelul tău în viață mai ai și modele în viață, care sunt animatoare... că bine zici; nu,nu, nu te simți ofensat, dansul la bară e numai bun pentru scăderea kilogramelor în plus...

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog

Google+ Followers