joi, 9 mai 2013

1->spala-te; 2->alice

Eu una nu mai suport oamenii nespălați. A venit sezonul călduros și sunt o mulțime de oameni care nu se spală, iar în mijloacele de transport în comun omoară orice tentativă de respirație a celor cu nas fin/a celor care se spală.
Așa că am scris:
GHID DE EXISTENȚĂ ÎN SEZONUL CĂLDUROS

Înțeleg că dimineața ai vrea să stai mai mult în pat, să dormitezi, să savurezi fiecare clipă de relaxare, dar ce-ar fi ca și cei din jurul tău să trăiască în liniște alături de tine?
Alice, poate prima vlogeriță din România, avea un video în care vorbea despre cei care nu se spală, zicea ea, ofer eu Protex și ap«ă gratis, numai să vă spălați.
Ei bine, în această fază am ajuns eu azi, când m-a luat durerea de cap de la atâtea mirosuri, care mai de care mai năucitoare.
Prin urmare:

PASUL 1: Când te trezești dimineața, te speli frumos cu apă și săpun pe față, pe gât și sub brațe, apoi iei o pastă de dinți și o perie și speli și dinții.
PASUL 2: Te îmbraci cu haine curate, pe care nu le-ai purtat în ziua precedentă, sau, dacă le-ai purtat, să fi fost spălate între timp, adică curate.
PASUL 3: Vrei să te dai cu parfum? Pe căldura asta e de ajuns săpunul pentru cei ca tine. Dar bine, dacă insiști, alege mamă un parfum fresh și NU te da cu mai mult de un singur puf, că altfel o să-i intoxici pe cei din jurul tău cu magica ta combinație de transpirație și o sticlă întreagă de parfum turnată pe corp.
PASUL 4: Au trecut câteva ore, vezi că ai transpirat, că începi să miroși. Ce-i de făcut? Du-te la baie și spală-te. NU te da cu o tonă de parfum, mai bine spală-te și o să fii mai câștigat.
PASUL 5: Ajungi târziu, seara, acasă și ești obosit. Ascultă-mă bine: du-te în baie, dă-ți toate hainele jos, eventual fălește-te cu ce ai în oglindă, apoi pune hainele din ziua aceasta la spălat și intră în duș. SPALĂ-TE!

În concluzie, pentru că nu găsesc videoul lui Alice, Apă și Săpun, o să las un altul. Mie chiar îmi plăcea fătuca asta, păcat c-a dispărut...

Miku

2 comentarii:

Sandy spunea...

Te inteleg perfect! Astazi, in autobuz, un baiat de vreo 17 ani care statea in fata mea mirosea ingrozitor, a trebuit sa imi gasesc alt loc, pentru ca pur si simplu nu am mai putut suporta mirosul.. :|

MikuMyuuki spunea...

Eeeeeexact! De cate ori nu m-am mutat sau nu mi-am tinut respiratia pentru ca mirosea de-ti muta nasu' din loc...

Faceți căutări pe acest blog