sâmbătă, 23 martie 2013

Voi n-ati cerut, eu va ofer -

Cum sunt in stare sa gasessc orice portita de pauza de la un invatat pe care nici nu l-am inceput, am inceput sa ma gandesc la cai verzi pe pereti [Smileyyyyyyy] si sa inventez tot felul de povesti. Asa m-am gandit la ce-ar fi facut Cenusareasa daca ar fi avut Internet, ce-ar fi facut Alba-ca-Zapada daca ar fi avut un iPhone si unde-ar fi zburat Aladin daca in loc de covorul magic, ar fi primit un avion privat. Sigur, ce-ar fi-urile mele sunt banale, dar cand esti pe jumatate adormit si mai mult decat plictisit de Baltagul, Harap-Alb (din cauza faptului ca tre' sa-i invat comentariul am ajuns sa urasc povestea asta; cand eram mica era preferata mea. fuck it.), Morometii si multe altele, ai dreptul sa delirezi.
Asa ca mi-am adus aminte ca toamna trecuta mi-am facut ochelari. Da! O-che-lari. De fapt, cand eram mica (in jur de 5-6-7 ani) am mai purtat ochelari pentru ca aveam o chestie: imi fugea ochiul stang in partea opusa fata de care ma uitam - not funny - dar toamna trecuta am mers la un control pentru ca ma cam durea capul cand stateam prea mult in fata pc-ului, asa ca m-am pricopsit cu niste ochelari pe care sa-i port cand citesc, "invat" sau stau la pc. Nu i-am folosit decloc si acum stau aruncati printr-un sertar alaturi de alte chestii nefolositoare. Asa ca m-am gandit sa va arat cum imi sta mie cu ochelari (jaalnic). Bineinteles, nu m-am putut abtine si am facut poze avand cele mai tampite moace posibile, dar aceasta in care lumina de la fereastra estompeaza totul mi se pare chiar... ok. :))
So desu, asta-s eu cu o pereche de ochelaaaari.

Miku.

4 comentarii:

Axi spunea...

Eu port ochelari tot timpul, doar noaptea mi-i dau jos. T_T Daca nu-i am, deja de la vreun metru in fata vad totul in ceata. XD E destul de naspa, la inceput era incomod, dar acum m-am obisnuit. :)) Insa tot sper ca o sa reusesc sa-mi iau lentile de contact, mai am momente din alea cand pur si simplu imi vine sa arunc ochelarii pe geam. :))
In orice caz, iti bine. :X Si repet, iti ador parul si bretonul!=.=" Eu m-am decis sa renunt la bretonul drept, pur si simplu nu-mi sta asa cum trebuie. :(

MikuMyuuki spunea...

Oooh, you little girl:-s
Eu cred ca as luao razna daca ar trebui sa port ochelarii afara.Mie chiar nu-mi sta bine cu ochelari, nu tre` sa ma menajezi:))
Nuuu! Dee ceeee, mie imi placea cum iti statea:X Tu ai parul drept si e totul mai bine:x
Ai incercat sa-l indrepti mereu? O placa face minuni.Sa indrepti bretonul nu tot parul.
>:D<

roxx spunea...

mie-mi place cum îţi stă cu ochelari. serios.

MikuMyuuki spunea...

Dar stai sa vezi live:))

Faceți căutări pe acest blog