vineri, 15 martie 2013

Printre horoscoape


[nu vi se pare si voua ca pluralul de la horoscop suna cam ciudat?:))]

Pentru ca nu am mai postat demult horoscoape pe blog si pentru ca am gasit cateva dragute, am decis sa mai fac insa un post pentru asa ceva. E destul de amuzant sa citesti chestii care se potrivesc intr-un mod ciudat de exact, dar si enervant sa citesti chestii nu prea "de bine" care chiar se intampla. Din privinta asta sunt bucuroasa ca nu-mi stiu viitorul. :)) Prefer sa cred ca il fac eu...

Horoscop: Calitatile nestiute ale zodiei tale
Gemeni (22.05-21.06)
Cuvinte cheie: egocentrism, sociabilitate, superficialitate.
Tie oamenii nu iti fac reprosuri, pe tine doar te iubesc. Le este usor celor din jurul tau sa te placa, pentru ca esti plina de energie, foarte comunicativa, destul de optimista pentru acest prezent si intotdeauna vii cu propuneri incitante. Totusi, in adansul spiritului tau, iti pasa doar de tine si de confortul tau emotional.
Esti cea mai buna la... a face oamenii sa se creada iubiti. Esti foarte prietenoasa, dar esti superficiala in egala masura. Cand cel de alaturi da de greu, se intampla sa fii foarte ocupata.
Zodia opusa: Sagetator.
Piatra norocoasa: agata.
AICI mai multe zodii.


Horoscop: Semnele puterii in Zodiacul arab
BUZDUGAN
ZODIE EUROPEANA: GEMENI
Buzduganul este omul relationarii si al dialogului. Ii plac discutiile savante si are o mare inclinatie catre cunoastere.
Fuge de rutina si de aceea cauta diveristatea in tot ce intreprinde. Improvizeaza usor si cu pricepere, dand impresia ca stie despre ce vorbeste chiar si atunci cand ii lipsesc cunostintele necesare.
Este menit mai degraba pentru profesii care presupun efort intelectual decat cele care necesita munca fizica.
Astrologie Psihologica: tipurile de personalitate ale zodiacului
Proverb arab: Spune-i celui pe care-l vezi calare pe un magar: “O, domnule! Ce fericit trebuie sa fie calul dumneavoastra!”
Compatibilitate: Pumnal arabesc
AICI mai multe zodii.


Astrologie 2013: Zodia ta in Horoscopul chinezesc
CAINE
Anul nasterii: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006,
Evenimentele din acest an le vor pune la incercare persistenta. Vor avea parte de numeroase provocari dar daca se vor folosi de to zelul lor, deznodamantul va fi unul favorabil.
Cu toate acestea, si ei vor avea partea lor de dezamagiri insa, cu eforturi sustinute, nimic nu le va fi imposibil. Pe plan amoros, vor fi compensati din plin.
Cei singuri isi vor putea gasi marea dragoste in 2013. Daca invata sa-si asculte intuitia si sa nu se indoiasca de capacitatea lor de a lua decizii rapide si corecte, Cainii se vor bucura de un an fructuos.
Compatibilitate: Tigru, Caine
Caracteristici: responsabilitate, compasiune, loialitate
AICI mai multe zodii.



2 comentarii:

Axi spunea...

Eu sunt tigru in zodiacul chinezesc. :)) :> :)) Interesante chestiile astea, cand ma plictisesc ma mai apuc si eu sa citesc, e distractiv sa te compari cu ce scrie acolo. XD

MikuMyuuki spunea...

Hoppppaaa ne potriviiiiim :> :))
Eu le citesc dimineata in timp ce stau in pat si incerc sa ma trezesc pentru inca o zi plictisitoare de scoala:))
Chiar sunt dragute:D

Faceți căutări pe acest blog