marți, 26 martie 2013

[film] Legaturi bolnavicioase

Tocmai am tereminat de vazut filmul Legaturi bolnavicioase. Bai, m-am prapadit de plans. Mi-am plans afara [Doamne, de ce nu exista traducere in romana, sau, macar, ceva care sa-mi vina mie in cap in momentul asta, o traducere pentru i've cried out] toate lacrimile pe care le aveam in mine. Toata rezerva de lacrimi s-a dus la filmu` asta. Nu au fost 5 minute la rand in care sa nu izbucnesc in plans. Nu stiu, cumva filmul m-a atins. E... e pe gustul meu. Ma regasesc in el. In multe, multe secvente din el. Si e frustrant.
Nu am mai vazut demult un film bun, cu atat mai putin un film bun romanesc. Inca nu-mi vine sa cred ca-i un film romanesc acesta. E mult prea bine regizat. E realist. Actorii... Doamne, parca i-as vedea in fata mea, deja am persoanele care ii pot inlocui in cap. Vad secvente din viata reala in film.
Multumesc mult, mult, mult de tot KitsuneValo pentru recomandare.

Ma credeti ca inca mai plang? Stau, imi aduc aminte si plang. Superb. Magnific. Genial. Nici nu mai vorbesc ca joaca Tudor Chirila in film.

M.

LATER EDIT: acum, ca m-am mai calmat, voi o intelegeti pe Alex? De ce nu a reacceptat-o pe Kiki? De ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?:(((((( O iubea! Not fair.

4 comentarii:

roxx spunea...

am văzut şi eu filmul acum un an sau ceva. e drăguţ.

să citeşti şi romanul "legături bolnăvicioase" de cecilia ştefănescu (care, printre altele, e soţia lui Florin Iaru).

MikuMyuuki spunea...

Ca sa vezi, ce se leaga lucrurile. :))
Okey, ma interesez de el:D

Krisz spunea...

ceee..cuum? tudor chirila? trebuie sa vad filmul :X

MikuMyuuki spunea...

daaaa:X e superb:X

Faceți căutări pe acest blog