luni, 21 ianuarie 2013

suna soneria la școală. pam-pam-pam, desteaptaaaa-te roooomaaaaneee

Deja e exagerat. Deja ma innebuneste. Ma ucide bucata cu bucata. Cine? Imnul tarii. Ce credeti ca a decis scoala noastra sa puna ca sonerie? Da, ati ghicit, Desteapta-te romane. Asa ca acum ascultam desteapta-te romane in medie de 10 ori pe zi, pentru ca avem in medie 5 ore. [cand avem 7 ore il ascultam de 14 ori. 14 ori!!!!!!]
Cum naiba sa fii atat de cretin incat sa pui imnul tarii ca sonerie la scoala? Nu e ca si cum ai puneo pe Inna sa balmajeasca in engleza, e imnul, e ceva oficial, nu ceva de care sa uzezi asa, cand te taie pe tine imaginatia. Eu chiar nu inteleg care e scopul, oare vor sa fim mai nationalisti? Parca ne-am intoarce pe vremea lu' Ceausescu. Mai lipseste sa-l si cantam noidimineata si gata, suntem...
Pe cuvantu` meu ca e nu numai stupid, dar foarte, foarte, foarte enervant sa auzi imnu' cantand de doua ori pe ora. Nici nu stiu cum sa-i zic, prostie, ipocrizie, fala, uz de putere.
De ce nu pun si ei Gagnam style? No, no, Roxana, tu esti in consiliu, propune Gagnam! Asta ar transforma scoala in ceva pe jumatate placut.

4 comentarii:

roxx spunea...

Scopul e să vă trezească :)))) "Deşteaptă-te române!", nu? suntem o ţară neinstruită şi necivilizată, iară noi vrem să tragem un semnal de alarmă.

când am făcut întâlnirea despre Eminescu în amfiteatru, care a fost plin de elevi, directorul i-a întrebat dacă le place sau nu, dacă să schimbe sau nu şi nu a zis nimeni nimic. aşa că atât timp cât NU aveţi curaj să-i spuneţi asta în faţă - în mod civilizat, de altfel - suportaţi!

P.S.: nici mie nu-mi place.

MikuMyuuki spunea...

:)) nu am avut ocazia sa-i zic directorului, dar o sa-i spun cu prima ocazie
nu am fost la intalnirea Eminescu, n-am venit in ziua aia

bianca m. spunea...

Spargeţi mă difuzoarele alea când terminaţi doar sunteţi a 12a.

MikuMyuuki spunea...

=)) bun sfat=)))

Faceți căutări pe acest blog