sâmbătă, 12 ianuarie 2013

[de prin Japonia] Tokyo love hotels


Stiam de aceste "love hotels" japoneze de mult timp, dar mereu am crezut ca sunt niste hoteluri normale, ca cele pe care le stim noi. Ei bine, gandirea mea a fost complet gresita si irationala, avand in vedere ca este vorba de japonezi, celebrii in a inventa cele mai ciudate lucruri posibile.
Ce sunt "love hotels" pana la urma? Love hotels sunt hoteluri intime, special create pentru cupluri [nu neaparat:))] ca sa petreaca timpul impreuna. Nimic deosebit pana acum. Partea in care o sa ramaneti cu gura cascata vine acum. Cu toate ca totul este automatizat, contactul cu angajatii hotelului fiind rar intalnit, de exemplu, plata se face la intrarea in camera printr-un automat, iar hotelul are chiar si un panou care afiseaza daca mai sunt camere libere sau nu. Pe dinafara, aceste love hotels arata ca o cladire obisnuita, deosebirea facandu-se prin ferestrele foarte mici sau chiar absenta lor.
Partea hard vine acum, caci aceste love hotels sunt dotate S&M. Idei care mai de care mai ciudate, ba din Egiptul antic, animeuri, chiar si o pervy Hello Kitty, toate se gasesc acolo.
Exista doua optiuni: REST, adica vreo 2-3 ore, pentru care de obicei se platesc 3.000 yeni si STAY, optiunea pentru care se plateste o noapte intreaga, iar costurile sunt de aproximativ 10.000 yeni, cea ce ar insemna vreo 5 milioane in lei vechi. Pentru ca nu are rost sa continui cu explicatiile, o sa va las cateva imagini si un filmulet mai jos.
Un detaliu interesant este ca aceste hoteluri sunt populate mai ales de cuplurile casatorite, pentru ca, zic ei, pot sa se relaxeze fara sa fie intrerupti si fara sa se teama de urechile si privirile indiscrete, deoarece casele japoneze pastreaza usile shoji, din lemn si hartie speciala, motiv pentru care fiecare sunet este usor descifrabil de ceilalti membrii ai casei. Surprinzator, multe case din Japonia pastreaza aceste modele traditionale.
One of Gang Snowman's soft SM room
kitty.jpg



2 comentarii:

bianca m. spunea...

O da, e chiar o idee buna! :))

MikuMyuuki spunea...

:)) pe care numai japonezii o puteau inventa:))

Faceți căutări pe acest blog