joi, 8 noiembrie 2012

Posibil cutremur mare in Romania

Am auzit azi dimineata la radio ca ceva mai devreme a fost un cutremur de 7.4 in Guatemala. Relativ [foarte] mare, nu-i asa?
Ei bine, in 1977 s-a intamplat exact acelasi lucru. Adica mai intai a fost un cutremur mare in Guatemala si la cateva zile a fost si in Romania un cutremur de 7.7.
Nu stiu detalii geologice, seismologice, poate o sa mai aflu azi, cert e ca...nice to meet you guys, in case of something.

:)Miku

4 comentarii:

bianca m. spunea...

Am văzut zilele trecute un videoclip trimis de un prieten de pe youtube care arăta lucrurile ciudate venite de la mama natură din ultima vreme. Îngloba ideea Apocalipsei din Biblie şi pentru realizator evenimentele veneau ca o confirmare, dar poţi să sari peste amănuntul ăsta uşor.
O parte era legată de numărul de cutremure şi tsunamiuri care s-au întâmplat în ultimul an. Arăta o hartă şi am rămas c-o falcă-n cer şi una-n pământ: era plină de cerculeţe roşii peste tot!!!
Şi din câte ştiu eu roşu nu-i de bine. Deci nu ar trebui să ne surprindă dacă se întâmplă ceva de genul şi la noi...

bianca m. spunea...

Nice to me you too, by the way! ^^

MikuMyuuki spunea...

:))have fun in paradise/hell

MikuMyuuki spunea...

Despre "punctele rosii"...
Da, acelasi lucru ma macina si pe mine. Adica a fost lovita rau Japonia, acum si America, parca mai fusese ceva si pe langa Australia sau asa ceva...Tot felul de fenomene naturale care distrug din ce in ce mai mult uscatul.
Nu stiu ce sa zic insa de sfarsitul lumii. Tocmai zisese profa de religie ca ea nu crede ca sfarsitu` biblic e aproape pt. ca a tot citit si recitit ‘Apocalipsa’ si e ceva care cica ar trebui sa fie mot a mot: evreii sa se converteasca la crestinism. Ori evreii nu vor face asta prea curand, ei se simt ofensati chiar si daca te inchini in fatal or sau pomenesti de Dumnezeu.
Totusi, eu ma gandesc ca daca e sa fie sfarsitul pe bune, atunci va fi din cauza oamenilor insisi. Adica avem bomba atomic, avem central nucleare, distrugem ozonul, defrisam padurile, desfiintam plantaliile…Pur si simplu ne auto-distrugem.

Faceți căutări pe acest blog