duminică, 14 octombrie 2012

Un țăran cu un Merțan

Avand in vedere ca m-am trezit la ora 7 jumate ca sa strang rufele de afara pentru ca ploua, apoi ca am inghetat vreo 15 minute strangandu-le, apoi reintinzandu-le pe chestia aia speciala de tinut rufe pe balcon, m-am hotarat sa mai scriu si pe blog cate ceva. Daca va intrebati de ce nu m-am culcat inapoi dupa, raspunsul este pentru ca nu mi-am facut tema pentru meditatia la romana si o am in cateva ore, asa ca...
Abia astept sa ma culc inapoi, ceva mai tarziu, dupa-amiaza.
Nu-i asa ca s-a racorit si la voi? Mie-mi place vremea asta rece. Imi place imbracaminea asta fina si calduroasa, cu gulere generoase.
Ce putem face cand e rece afara? Pai..in timp ce scriam la romana, ascultam melodia Bubble Pop a Hyunei si mi-am adus aminte de Justin Bieber [ciudata comparatie, nu?:))] pentru ca in acelasi timp mi-au venit in minte si cateva secvene de vara trecuta de la tara. In fiecare seara un țăran de vreo 19 ani trecea cu decapotabila lui din `99 [era Merțan, vă rog] si avea melodia Boyfriend a lui Justin Bieber data foarte tare. In fiecare seara la ora 8 el trecea pe toate ulitele satului cu melodia asta data tare. In fiecare seara eu aveam program de prapadit de ras.
Cum sa faci asa ceva?!
Era atat de penibil baietelu`!
Am uitat sa mentionez ca mergea incet, foarte incet, aproape pas de om, ca sa-l vada toata lumea, si mai avea si o pereche de ochelari de soare din aia gen man in black. =)) Cat timp am fost cu A. ne-am prapadit de ras, dupa...devenise cam monoton si am uitat.
V-am mai spus despre asta? Eh, nu conteaza, eu rad si acum asa ca nu strica sa radeti si voi. Romanica noastra, plina de fițe incompetente:))

M.

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog