vineri, 5 octombrie 2012

Etapa 3. Oktal: „Promisiuni respectate. Din 1999”

Oktal.ro, din '99 pentru tine,
Vino să vezi, promisiunea și-o vor ține!

  Știți senzația aia când te duci să cumperi ceva pentru că vrei, pentru că-ți trebuie, și că atunci când ajungi în magazin și vezi atâtea sortimente, nu mai știi ce să iei? Parcă de unele firme ai auzit, dar totuși...și când te uiți după vreun vânzător și acesta nu se invește...
   De aceea, magazinele online sunt mai sigure. Vrei să știi ceva? Nu trebie decât să trimiți un e-mail. Vrei să știi prețul fără să te holbezi la el în timp ce alții trec pe lângă tine? Vrei să revii din nou și din nou la același produs, în același magazin, fără să pari dubios?
   Da, da, magazinele online sunt foarte bune. De un timp mă tot uit de un aparat foto bun, numai că bugetul ce îl pot aloca nu este foarte mare. Colind o grămadă de situri în căutarea produsului care să mi se potrivească cel mai bine iar Oktal.ro imi oferă o gamă largă de produse la prețuri bune.
   Un alt plus este acela că, de obicei, în magazinele online sunt expuse clar toate aspectele produsului, deci nu trebuie să ne bazăm, ca în situațiile clasice, pe un vânzător care dorește să-și vândă marfa. Nu e nevoie să ți le notezi pe vreo foaie, pur și simplu le ai la îndemână oricând și le poți compara.
Oktal.ro este clar un magazin online longeviv. Fiind înființat în 1999 și rezistând ația ani pe o piață care-și schimbă ușor cursul, consider că eficiența lui este înaltă, iar diversitatea prezentă este unul din atuurile acestuia.
   Promisiunile față de clienți, cum ar fi respectarea timpului de livrare, calitatea livrării, calitatea produselor expuse și comercializare, sunt cele mai importante, ele aducând prestigiul și creșterea magazinului. Nu poți să promiți o ofertă fără a onora-o, în acest caz, respectiva societate ar cădea și având în vedere cei treisprezece ani ai Oktal.ro, sunt sigură că promisiunile au fost nu numai respectate, dar și îmbunătățite.
   Un magazin trăiește prin clienții săi așa cum Hollywoodul trăiește prin starurile sale. Fiecare câștigă și este mulțumit, fiecare obține ce își dorește, nu-i așa?

Articolul este scris pentru concursul SuperBlog2012.

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog