luni, 1 octombrie 2012

dacă...

Nu o sa fim niciodata capabili sa schimbam modalitatea de gandire a masei mediocre si submediocre. De fapt, eu sunt undeva pe langa, deci nici macar nu mai incerc sa o fac. Doar ca uneori e suparator sa vezi cum explici acelasi lucru de o mie de ori si cum tot de o mie de ori respectiva persoana iti va spune aceeasi prostie.
Daca gandul ar ucide...

M.

4 comentarii:

Unknown spunea...

nu te mai chinui sa le explici...unii oameni pur si simplu nu vor sa inteleaga!

MikuMyuuki spunea...

Da, da, dar uneori e asa enervant ca acei oameni continua sa comenteze despre un lucru desi ei habar nu au ce semnifica. De fapt,nici macar nu vor sa stie, nici nu le pasa.
Ah, e ataaat de enervant.
Dece?
Intotdeauna mi-am dorit sa am accessau sa fac parte idin acea clasa culturala si nu pot face asta. Nu sunt nici macar intr-un liceu care sa aiba tineri care sa-si doreasca asa ceva. Si am realizat asta abia acum, la final de liceu.

m.^^

Unknown spunea...

esti la sf de liceu?foarte bine...probabil va urma facultatea pt tine..vei avea posibilitatea sa eviti cu mai multa usurinta oamenii care-ti provoaca disconfort!

MikuMyuuki spunea...

Da...nu vreau sa-mi fac insa iluzii prea mari. Nici facultatea din Bucuresti nu e aur. As fi vrut sa merg la studii in Anglia, dar ar fi un efort cu mult peste puterile alor mei.

m.:)

Faceți căutări pe acest blog