luni, 17 septembrie 2012

1st school day - 1st hell day

Mie nu mi-a placut scoala niciodata. Nu am fost niciodata o disperata sa invat sau sa formez prietenii, de fapt, m-am descurcat foarte bine cam toata viata singura, eu cu mine. Pana la urma, fiecare isi este cel mai bun prieten.
Astazi [and God, if someone from my school is reading this, fuck you] am intors ceva capete, avand in vedere ca m-am tuns. Evident, nimeni nu m-a crezut cand le-am spus ca m-am tuns singura, dar nici nu ma deranjeaza:)) Oricum, cam tot ceea ce fac, fac dintr-un impuls de moment, deci nici macar eu nu stiu de ce m-am tuns. Cred ca aveam nevoie, totusi, de o schimbare. Majora.
Evident, m-am schimbat la greu vara asta. Nu imi prea mai pasa de sentimentele celorlalti. Imi place sa ajut oameni [e cumva un paradox?!], dar cei care ma inconjoara sunt cu varf si indesat opusul meu.
Evident, am persoane pe care le iubesc si pentru care as face [am facut si voi mai face] o gramada de lucruri. In plus, inca n-as putea sa refuz sa ajut pe cineva.
Doar ca m-am cam schimbat. Nu mai sunt o fiinta singuratica ce doreste sa devina precum altii, acum imi place singuratatea si imi place cum sunt, ce fac, ce voi face si...da, o sa comentez tot timpul, dar de obicei ajung sa realizez ca tot eu fac ce-i mai bun pentru mine, nu el, nu ea, nu parintii, nu prietenii, nu societatea.
Asa ca, peace off, dudes, get a life.
By the way, m-am tuns. Iarasi.[foto]

11 comentarii:

Axi spunea...

Deci îţi ador părul. E aşa...mă duce cu gândul la Asia, cu bretonul şi tot. :]]

Hehe, până la urmă...cel mai ok e să te tunzi singură. Aşa poţi să corectezi tot ce nu-ţi place, să vii cu idei noi pe parcurs, fără să-ţi fie teamă că tipa cu mâinile-n capul tău o să-şi ia un bilet spre spitalul de nebuni. XD Eu, cel puţin, mereu găsesc defecte la părul meu...şi tăceam când mă tundeam la salon şi veneam acasă şi mă tundeam eu, din nou. XD Şi, nu ştiu cum, dar ieşea mereu mai bine! :]] De-asta am şi început să o fac singură, acasă, decât să mă duc să dau tot ce am în portofel şi să mă aleg şi cu o frizură care nu-mi place. XD

MikuMyuuki spunea...

Daaaa, si au un tic coafezele sa taie cat mai mult din par. Parca ar fi disperate sa taie par. Iar eu aveam parul foarte mare si atunci clar m-ar fi omorat:))
Pe deasupra, le mai si platim sa ne faca urate.
De-asta m-am si tuns singura. Bine, nu de-asta:)) M-a apucat pe mine intr-o noapte tarzie si...:))
Oricum, de cate ori am mers la coafor, de atatea ori nu mi-a placut cum m-au tuns.
Poate daca as fi mers la un stilist...[care probabil mi-ar fi luat toti banii:))]
Eh, pe mana mea ma simt cel mai bine, cum ai spus tu:)

Cum a fost prima zi?
`miku

MikuMyuuki spunea...

P.S. ma bucur mult mult ca-ti place>:D<

Axi spunea...

Păi...ne-a dat orarul care e absolut îngrozitor şi în rest, ne-am plictisit în curtea şcolii, ascultând [sau mă rog, ar fi trebuit să ascultăm] tot ce spune preotul, primarul, directoarea şi încă câţiva pe-acolo. De-abia de mâine începe greul. :-<

Unknown spunea...

iti foarte fain :D ...si e foarte bine ca te-ai decis sa faci totul pentru tine asa cum iti doresti si nu cum ti se impune...la urma urmei tu sti ce e mai bine pentru tine :)

MikuMyuuki spunea...

@Axy
Intr-a 9-a eu am stat foooarte putin la acel discurs. In generala ma terorirza discursul, mereu mi s-a parut nefolositor.
Hei, capul sus, o sa fie totul bine!>:D<

Miku

MikuMyuuki spunea...

@daiana szatmari
Mersi>:D<
Asa-i:) daca toti am face asta, lumea n-ar mai fi plina de oameni nefericiti.

Miku

bianca m. spunea...

îţi stă bine ^^!

Ramona spunea...

Esti superba, chiar si cu parul mai scurt. Stii, primul lucru care m-a impresionat la tine a fost dorinta ta de a-i ajuta pe ceilalti, asta a fost puntea spre prietenia noastra.(Sper, cel putin, ca este o prietenie). Si inca incerc sa te prind pe mess sa imi spui ce ti s-a intamplat, dar nu prea reusesc. Daca ma supar iti scriu o scrisoare, ca adresa o am. Sau imi fac aparitia la tine la usa, caci, asa cum spuneam, adresa o am.
Acum sper sa te gandesti la mine de fiecare data cand va suna cineva la usa. :))
Si da-mi un mail daca poti, sau suna-ma, dar nu stiu 100% sigur daca o sa pot raspunde, ca sunt cu facultatea in niste incurcaturi.

MikuMyuuki spunea...

@arina Mersi>:D<
M.

MikuMyuuki spunea...

@Ramona
Hei, sigur ca-i o prietenie, ce te-a apucat?:))
Doar ca eu am fost asa obosita zilele astea de la trezitul devreme si dentist si apoi scoala in sine...
Nu am patit nimic, daca nu pun inceputul celui mai greu an la socoteala:)) fapt care imi ia orice chef de socializare. Ma seaca de tot. Abia astept sa se termine, sa vin in Bucuresti si sa incep o alta serie, si apoi sa o termin si pe aia, apoi probabil servici..in fine:))
Nu am citit cartile de la tine, o sa ti le pun inapoi, ca am o gramada de citit pentru scoala si parca nici nu mai am atragerea asta spre fantasy, cand ma gandesc la ce am de invatat.
Azi o sa ajung pe la 5 de la dentist, probabil o sa mananc, dorm pana la 11, daca ma trezesc, intru si vorbim. >:D<
[aseara, la 12 noaptea, ma sunase colegamea sa ma intrebe daca azi mergem de la 7:30 si si ma intreba daca dorm, iar eu complet ametita: dorm? da tu nu dormi? aa?:O ce? e deja 6 dimineata? frate ce repede trecu noaptea!]
Apoi m-am uitat la ceas si abia dupa ce am inchis telefonul am realizat ca e 12 noaptea.
M-am prostit.

Miku^^

Faceți căutări pe acest blog