luni, 21 mai 2012

Nu dati cu pietre, dar sunt de acord cu Basescu aici

Astazi presedintele tarii a declarat: "O să vă spun foarte cinstit un lucru: toţi ne iubim ţara, dar viaţa nu este numai dragoste de ţară, mai este şi viaţă de zi cu zi. În momentul de faţă, România nu este în măsură să asigure cetăţenilor ei salarii, respectiv un nivel de trai, ca în statele care nu au trecut prin comunism, iar acest lucru trebuie recunoscut cinstit. De altfel, eu nu am niciun fel de înţelegere pentru demagogia politicienilor care se proţăpesc la televizor şi spun: v-au plecat românii din ţară."


Nu este numai vina lui ca nu avem noi cu ce trai. Romania este la limita subzistentei, consider eu. Cu exceptia a putini 'de sus', romanii nu isi permit sa spuna: Domne, eu sunt fericit, nu sunt bogat, dar imi ajung banii.
Eu am spus demult ca voi pleca din tara cu prima ocazie. Eu nu sunt nu-stiu-ce patrioata. Nu scriu poezii despre sau pentru tara si nu muncesc voluntar in folosul comunitatii pentru ca nici comunitatea nu poate sa ma ajute pe mine. Daca vreti sa spuneti ca 'ajuta si vei fi ajutat' poate merge, sa stiti ca nu e asa. Nu pot sa munceasca 10 si 1000 sa stea. Nu va tine mult.


Asa ca drum bun si tot inainte. Sa nu ne mai intrebam de ce pleaca romanii, pentru ca stim, pentru ca oricine stie. Asa cum a spus si don' presedinte, viaţa nu este numai dragoste de ţară, mai este şi viaţă de zi cu zi.


`miku

2 comentarii:

Tsume spunea...

Intradevar, ceea ce a zis prea fericitul nostru presedinte e crudul adevar. Dar e un adevar pe care l-ar fi putut schimba in patru ani de guvernare, el si si prea fericitul ex-guvern Boc.
Asa ca felul asta de a veni si a spune chestia asta ... mai si hahaind in dulcele stil basescian, e ... cum sa spun, un soi ciudat de masochism.

MikuMyuuki spunea...

Da, intr-adevar e urat. E ca si cum ar da vina tot pe noi, insa...
Nu stiu cate s-ar putea schimba. De fapt, de cat timp e el la guvernare? Cred ca de mai mult de 4 ani. Unele, mai mici, se puteau schimba, dar nu stiu...e si criza:))
Nu ii iau apararea, Doamne fereste, dar ma pun pe mine in locul lui. Nu stiu cate as putea schimba. Adica e...ca politistu` ala pus in trafic. Mai rau incurca.

`miku

Faceți căutări pe acest blog