joi, 17 mai 2012

Chestii noi [Vamaaaa]

Primul chiosc de ziare, cu o tanti foarte enervanta, nu a avut cd-ul Vama 2012. [ba cred ca l-a avut dar tanti nu ma agreeaza] Asa ca am mai asteptat cateva ore pana ce am terminat orele si abia atunci mi-am luat cd-ul. Este adorabil. Il super-mega-extra-ador! Normal, doar e un lucru nou...
ta-daaaa

Am primit cartea castigata pe blogul Walking-on-lettersRapirea de Liz Braswell. Multumesc Krisz, Multumesc Alexya!

Si am primit si cartea pe care am precomandat-o acum ceva timp,  Spulbera-ma de Tahereh Mafi.

Acum vreau sa ma plang oficial de curierul Leda. E cel mai lenes om pe care l-am vazut. De fapt nici nu l-am vazut, doar am vorbit cu el la telefon.
Ma suna azi si-mi spune: te-am mai sunat si nu mi-ai raspuns. Ce interes sa am sa nu-i raspund, cand eu imi doresc cartea enorm? Pff, idiot. Si ii zic: bine, deci acum ai coletul? Si zice: da, dar daca esti acum acasa ca alta data nu mai pot sa vin. Eu: pai sa vedem...cred ca e taicameo acasa, mergi si suna. Si se duce el si...aflu eu mai tarziu ca nici tatalui meu nu i s-a parut prea de treaba. Ce i-a facut taicameo? Si astazi, si data trecuta cand mi-a adus o carte l-a intrebat cat costa. El a spus cu aproximatie. Prima oara 20 lei, acum 27. Prima carte costa 18,6 lei parca iar asta de azi 26,1 lei. Si tatal meu i-a cerut chitanta:)) Iar el a spus: nu am chitanta e in masina, haideti cu mine sa o luati. Si tatal meu: Nu, ca eu platesc transportul, du-te si ia-o si adumi-o. El nu spune nimic si o aduce. S azi la fel, tot cu aproximatie. Iar tatal meu i-a dat marunt, fiecare banut, nimic in plus.
Nu merita. Nu mai comand de la Leda. Imi cumpar d la Diverta daca vreau, dar nu mai vreau sa mai aud de idiotul de la curierat. Mereu spune ca n-are timp. Ce naiba face? Ca doar asta ii e jobul. Nici nu se compara cu cel de la Libris. Omul ala e pur si simplu super de treaba. A alergat toata Craiova ca sa-mi dea mie o carte.

`miku

Un comentariu:

Ramona spunea...

ahh ce as istorisi eu povestioara cu Spulbera-ma, dar o las pentru focurile de tabara :))))

Faceți căutări pe acest blog