luni, 6 februarie 2012

Carti, carti, carti :X [+campania vALLuntar]

In sfarsit am mai primit si eu cateva carti. In ultimul timp am citit Academia Vampirilor 1 si Dan Brown-Ingeri si Demoni, dar simteam nevoia de ceva nou pe langa mine, iar mi s-a indeplinit dorinta. Am primit aceasta carte de la editura All, in campania vALLuntar, despre care va spuneam aici. Pe scurt, prin campania vALLuntar, editura All doreste sa incurajeze cititul si voluntariatul. O echipa All va face voluntariatul in schimbul lecturii. Orice blogger poate comanda o carte de la editura All, o va primi gratis, va trebui sa o citeasca si sa-i faca o recenzie. Cum functioneaza:  vor fi alocate 15 minute de voluntariat pentru fiecare recenzie, si inca 3 pentru fiecare comentariu dat la acel post, sau la orice post despre campania vALLuntar.
De aceea, va rugam sa comentati, este pentru binele tuturor! Multumim tuturor comentatorilor, pentru ca fiecare comentariu aduce ajutor celor care chiar au nevoie de ajutor!
Eu am ales cartea "Ce-as fi eu fara tine?" de Guillaume Musso pentru ca am auzit multe despre ea si chiar am vrut sa o citesc. O sa revin cu o recenzie cat de curand posibil. (:
O carte pe care am cumparat-o este "Ghidul Xenofobului: Japonezii" de Sahoko Kaji, Noriko Hama, Robert Ainsley si Jonathan Rice. Am citit astazi jumatate din ea si pot spune ca deja o iubesc, probabil va fi cartea mea preferata pentru un timp. E directa si atat de realista...
O carte pe care am primit-o de la Ramona pentru citit este "Jocurile foamei", volumul 1, de Suzanne Collins.
Deci mi-am facut plinul pentru urmatoarele saptamani.
Voi ce mai cititi? (:

Enjoy the fiction,
`miku

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog

Google+ Followers