sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Ce carti recomandati?

Pentru ca vacanta aceasta nu am citit nicio carte, as vrea si eu cateva recomandari mai clasice, pentru ca sigur ma va intreba diriga [aka profa de ro] ce am citit si nu voi avea ce sa-i spun. De obicei puteam insira cateva carti, dar acum sunt total pe dinafara. As vrea sa ma apuc de Shogun, dar nu am cartile pentru ca nu am ajuns inca sa le cumpar. As vrea sa citesc Emma de Jane Austen dar parca nu prea e genul meu...
As vrea sa citesc JV volumul 7 dar nu-l am, am auzit ca Academia Vampirilor e o serie frumoasa dar imi e greu sa merg la biblioteca sa o iau...as vrea sa citesc ceva si nu stiu ce.
Sugestii?

Pentru scoala aveam de citit Ciuleandra, Patul lui Procust si In vreme de razboi. A-ti citit aceste carti? Eu ma apucasem de Patul lui Procust asta vara dar nu mi-a placut de nici-o culoare. In vreme de razboi am citit-o cand eram mai micuta iar Ciuleandra mi se pare cunoscuta...

`miku

2 comentarii:

Tsume spunea...

Ciuleandra e superba. O fi ea scurta dar e superba.
Anyway.
Ce recomand eu la capitolul asiatici ar fi: Imparateasa Orhidee, Pictorita din Shanghai, Padurea norvegiana.
La scriitori romani poti sa mai incerci Exuvii de Simona Popescu, care m-a surprins in mod placut. Viata pe un peron de Octavian Paler sau Panza de Paianjen de Cella Serghi (aia e superba, cu siguranta o sa fie pe gustul tau).
Altceva ar mai fi Colectionarul sau Magicianul de John Fowles, Pacientul englez de Michael Ondaatje (sigur ai auzit de film) ori Doamna si licornul de Tracy Chevalier.

MikuMyuuki spunea...

M-am apucat de Ciuleandra si pot spune cu inima pe mana ca as fi jurat ca n-o sa-mi placa; dar imi place, si inca mult! Am citit Pictorita din Shanghai acum ceva timp si mi-a placut enorm. Vreau sa citesc Padurea norvegiana. u mai stiu ce am citit de Murakami si mi-a placut enorm. As vrea si ceva de Cella Serghi. Deci gata, am facut listuta.
Merci>:D< [e felul meu de-ati multumi...]
`miku

Faceți căutări pe acest blog