duminică, 2 octombrie 2011

Vineri - o adevarata zi de savoare

De ce trece weekendul asa repede? Vreau vacanta, scoala ma deprima. Si macar de-ar fi buna de ceva, dar, conform noilor legi sau...ce-or fi, date de minister, abia saptamana viitoare ar trebui profii sa ne predea ceva.
Ok, nu am chef de ore si...altele, dar e enervant sa nu facem nimic. Nu puteau sa prelungeasca vacanta cu o luna si-apoi sa incepem? Daca tot nu facem nimic...

In fine, mai sunt si testele alea predictive, care nu reprezinta decat o pierdere uriasa de timp si energie. Nu vad care-i ideea. Un copil nu poate evolua dupa cum considera ei: dam teste in septembrie, din ce am facut anul precedent. Luam niste note, note care se vor compara cu testele de sfarsit de semestru. Una e sa dai o lucrare dintr-o materie tocmai predata, care chiar daca nu ai fost foarte atent, tot ti-a ramas ceva in cap, una e sa dai o lucrare din ce-ai facut anul trecut, dupa o pauza de 3 luni, hai 4, ca nu cred ca a facut nimeni mare lucru in ultimele 2 saptamani de sfarsit si inceput de an. Ei bine?

Trebuie sa fii tare idiot sa dai niste legi atat de imature. Macar de-ar fi fost teste unice, pe tara, ca sa se compare. Asa, dupa cum am auzit, unii profesori s-au dus in clasa si azi le-au explicat si le-au dat copiilor exercitiile din lucrare, iar a doua zi le-au dat lucrarea.

O mare, mare prosteala. Si cu bacul la fel. Nu au luat nici-o masura, nimic, de ani de zile, si se hotarasc sa dea cu toporul la sfarsit de an, distrugand niste copii care erau si asa...ok, poate ca n-au luat bacul, dar serios acum, fara bac, dar intra la facultate. Ati vazut? Ca acum vor sa-i bage la facultate fara bac.
Pai ce treaba ai facut ma, Funeriule, daca acum faci asta?
N-ar fi mai bine sa-ti vezi de viata ta, cum au facut toti ceilalti ministrii inaintea ta, decat sa dai cu nuca in perete?

Enjoy the stupidity,
`miku

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog