miercuri, 7 septembrie 2011

ROMANIAN star - Antonia

Antonia, pe numele său complet Antonia Iacobescu,
este o cântăreață și un fotomodel de origine română.
Antonia cântă de la vârsta de 10 ani și a făcut școala de muzică în SUA. Faptul că a trăit printre oamenii de culoare a influențat-o în muzică. Stilurile RnB și Soul le simte cel mai aproape de suflet, fiind stilurile muzicale ce au influențat-o într-un mod decisiv.
După 13 ani petrecuți în SUA (Utah și Las Vegas), Antonia s-a întors recent cu familia în România. Aici, ea l-a intâlnit pe Tom Boxer, prin intermediul unui antrenor de fitness care o auzise cântând, impresionându-i în egală măsura cu vocea și frumusețea ei.
Antonia și Tom s-au intâlnit și asa a luat naștere și primul hit "Roses on Fire" , care a beneficiat și de un videoclip regizat și filmat de Tom Boxer. "Este prima fată top-model care cântă cu adevărat. În studio nu am avut ce să corectez la vocea ei este pur și simplu talent nativ !", a declarat Tom Boxer.
 Antonia are și o viață de familie, ramânând însărcinată în luna decembrie a anului 2009. Tatăl se numește Vincenzo Castellano și este nepotul lui Joshua Castellano, proprietarul clubului Bamboo.
Cât timp Antonia a fost in "concediu" maternal trebuia să stea departe de scenă cateva luni, iar Tom i-a găsit o înlocuitoare, dar numai pentru concerte, în persoana Alexandrei Mandache din Galați, care și-a câștigat acest privilegiu în urma concursului "Alege Antonia" din cadrul emisiunii TV "'Neața cu Răzvan și Dani" 
Frumoasa artista a nascut in data de 28 august 2010 o fetita ce a primit nota 10. Fetita va purta numele Maya Rosaria Casstellano.


O altă piesă cu care Antonia a cucerit inimile ascultătorilor, "Morena" , este creată de Tom Boxer și cântată într-un stil foarte special de către Antonia, fiind potrivit barometrelor de măsurare a audiențelor radio tv, "cea mai difuzată piesă românească a momentului" în luna februarie a anului 2010.


In vara anului 2011, Antonia a revenit pe scena in noua sa cariera de cantareata solo. Aceasta a lansat un nou single numit "Marionette" scrisa de producatorul si DJ-ul olandez Afrojack. Piesa a debutat pe pozitia 96 in topul celor mai ascultate piese din Romania.


Eu una ador ultima melodie de cand a aparut pe piata. Ce parere aveti despre Antonia?

Enjoy the music,
`miku

2 comentarii:

Diana Gavrila spunea...

Abia am vazut postarea ta despre Antonia. O ador pentru felul in care arata si cum canta. Am vazut-o la Brasov la RMA anul trecut live. Stie sa faca atmosfera si are cu siguranta voce. De asemenea, pare o persoana deschisa si placuta.

MikuMyuuki spunea...

Daaa! Antonie e frumoasa. Cred ca e singura femeie celebra din Romania intr-adevar frumoasa, celebra si cu capul pe umeri.
Si mai ales, are o voce de milioane!
`miku

Faceți căutări pe acest blog