miercuri, 5 octombrie 2016

are cineva o funie sau o scară?

Mă gândeam la diferența asta dintre introverți și extroverți.
Desigur, niciuna dintre tipologii nu este exhaustivă și absolută, un extrovert va avea nevoie de timpul său pentru activități individuale care îi fac plăcere, însă va prefera ca o mare parte a timpului său să fie petrecută în preajma oamenilor.
Un introvert va fi la polul opus. Se va simți bine doar în preajma oamenilor pe care îi cunoaște foarte bine, dar nici măcar cu aceștia nu va petrece foarte mult timp, preferând confortul casei/locului unde este singur (dar nu singur, ci cu activitatile preferate).

Acum, Gemenii trec printr-un fel de paradox al celor doua tipologii. Gemenii sunt prin excelenta plini de vitalitate intr-un moment si depresivi in urmatorul. Ceea e putin frustrant. La mine stările depind de cât somn am parte. Cu cât mai mult, cu atât mai mult extrovertul iese la iveală. Și viceversa.

Problema apare când omul/geamănul nu știe ce vrea. Ar da-o pe extroverție, dar parcă lenea e prea mare și introvertismul sună mai bine, se simte mai bine. Dar nici singur să nu fie. Dar parcă nici de persoanele astea nu are chef.

Meh. Așa că mai totdeauna va fi între și între, gata să fie tras de cineva din adâncul nealegerilor în care se scufundă.

Prin urmare, are cineva o funie sau o scară?

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog

Google+ Followers