duminică, 16 noiembrie 2014

instantanee

# 4.10.2014
noaptea,
când pisicile își dau jos urechile negre
și merg pe vârfuri să adoarmă în paturi moi

buzele lor roșii, udate de saliva trecătorilor,
crapă sub preșuri murdare


# 9.11.2014
din frustrările mele:

nu le spuneți copiilor: ești băiat/fată, trebuie să fii așa și așa și așa; într-o zi te trezești având nevoie, trebuind, muncind să fii tot și să le faci pe toate. ca împărțirea pe culori. mie îmi plăcea albastrul când eram mică și purtam (de plăcere) roz foarte rar. dar societatea, societatea...


# 12.11.2014 
mă, bucureștiul sucks din multe puncte de vedere. într-un orășel de provincie (vezi craiova), nu vezi chiar la orice colț de stradă oameni ai străzii atât de, well, oameni ai străzii. adică în craiova cerșetorii sunt curați față de cei din B.

dar e și o parte mișto a bucureștiului. (era să zic sena) dâmbovița cu ceață. goluri. luminile de-un galben spumant, un fel de portocală foarte dulce, aproape în proces de stricare.

goluri.
îmi place golul pe care-l poți simți în B. tocmai datorită mulțimii de oameni și a mărimii lui.


# 14.11.2014
noaptea trecută am visat că aveam 61 de ani, dar arătam ca acum, la 20. călătorisem cumva în trecut, eram sus pe o terasă a unui bloc. se vedea orașul, un oraș foarte mare și slab luminat. era un DJ pe acea terasă. am încercat să îl întreb ce se întâmplă, dar era mult prea distant. mi-a spus că nu poate vorbi cu mine, sunt prea bătrână.


# 16.11.2014
mă uitam la fotografia unei persoane. uneori, prima privire aruncată îmi spune: uau, oamenii se schimbă. apoi, involuntar, arunc o a doua privire și văd că e totul identic, doar hainele sunt mai așa-zis luxoase.


M.

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog