marți, 28 octombrie 2014

hai

azi nu am fost în stare să spun corect o propoziție în română. a trebuit să repet zeci de lucruri pe care le-am spus. e amuzant, pe de o parte. stresant, pe de alta. nici nu mai vorbesc de engleză. realizez că nu fac față în facultatea asta pentru că sunt mult prea înclinată spre a face ceea ce vreau și ceea ce-mi place și sunt mult prea dezinteresată de ceea ce e obligatoriu. i-am zis săptămâna trecută lui F. că m-aș duce în munți, apoi am realizat că n-o să am wifi și ar fi aproape monoton. F. a răspuns că ăsta-i și scopul. dar am nevoie de agitația capitalei și am nevoie să-i pot spune stop oricând.

dacă se mai încălzește vremea mă duc într-un weekend la mare. dacă nu mai scriu pe blog înseamnă că am înghețat pe plajă și ne-om vedea la primăvară.

m.
later edit: tocmai mi-am adus aminte că și în postarea de azi dimineață scrisesem niște propoziții care nu se legau. practic erau niște cuvinte înșiruite fără sens.

2 comentarii:

roxx spunea...

"i-am zis săptămâna trecută lui F. că m-aș duce în munți, apoi am realizat că n-o să am wifi "

o doamne mi se pare că semeni cu Nastya din "Mare Tranquilitatis"
:x:x:x

MikuMyuuki spunea...

am citit cartea acum câteva luni, dar îmi mai aduc aminte foarte puține din ea. cred c-ar trebui s-o recitesc, să o revăd pe Nastya :))

Faceți căutări pe acest blog