duminică, 21 septembrie 2014

instantanee

# la mall în Craiova a fost deschisă acum câteva zile librăria Diverta. în sfârșit. arată bine, chiar bine, dar nu am văzut niciodată pe cineva acolo. am mers într-o seară cu red și H. și ne-am uitat peste niște cărți și vânzătoarea era entuziasmată. om fi fost primii clienți?

# momentele critice ale vieții mele materialiste sunt acelea în care văd ceva ce-mi place mult. o haină, ceva de încălțat, ceva de decor, o carte. orice ar fi, dacă nu sunt oprită din a cumpăra acel lucru în momentul critic atunci aș fi în stare să mă vând și pe mine ca să-l obțin. așa am fost ieri cu niște bocanci care nici măcar nu-mi plăceau așa mult. mai întâi ai mei au zis că au văzut niște bocanci care mi-ar plăcea, m-am dus să-i văd, mi-au plăcut oarecum, am ajuns acasă, m-am decis că-i vreau și ei au zis să mai așteptăm, să ne mai uităm, că prețul e prea mare. moment în care am început să-i vreau. să-i vreau așa, insistent, aveam nevoie să-i am, exact cum am făcut cu cei de la H&M acum câteva luni. am o problemă...

# se întâmplă lucruri bune în Craiova de când am plecat eu. am primit o ofertă genială de practică la o școală privată de aici și s-ar putea să mă întorc la vară. s-ar putea să mă întorc și peste 3 sau 5 ani. dar n-o să rămân aici. nu sunt chiar atât de multe lucruri bune. dar e mai practic să ai un mall la 5 minute de casă și să fie distanțele mai mici între obiective.

M.

2 comentarii:

roxx spunea...

bum bum
zi-ne mai multe despre oferta aia de la şcoala privată :D

MikuMyuuki spunea...

nu inca, prefer sa nu mai fac planuri sau sa mai vorbesc despre idei pe care nu le-am realizat:D

Faceți căutări pe acest blog