joi, 24 octombrie 2013

horoscoape

Pentru că nu ne-am citit horoscopul demult, right?

Secretul Arcanei Majore: Cartea de Tarot care iti influeteaza zodia
Gemeni
Carte de tarot: Indragostitii
In Arcana VI, cea care guverneaza Gemenii, sunt reprezentati un barbat si o femeie, amandoi goi. Ei sunt vegheati de un inger iar apropierea lor sugereaza dragostea intrupata precum si unitatea fiintei umane.
Nu intamplatori Gemenii sunt guvernati de Indragostiti. Cei doi trebuie sa se uneasca intr-un singur trup si sa formeze un singur spirit. Astfel, si nativii acestei zodii trebuie sa iti contopeasca cele doua naturi ale lor intr-o singur spirit perfect. Aceasta este marea datorie karmica a Gemenilor.
Desi sunt firi luminoase, deschise catre oameni, cu mult respect pentru legea omeneasca si cea a firii, ei au o latura ascunsa, intunecata. Pe parcursul vietii, trebuie sa gaseasca echilibrul perfect intre cele doua.

Mai multe zodii AICI.

Horoscopul gastronomic: Alimentatia specifica zodiei tale
Gemeni
Una dintre cele mai mari probleme ale Gemenilor se trage de la pielea foarte sensibila. Au un stil de viata foarte agitat si nu respecta decat prin intamplare orele normale pentru masa.
Stresul zilnic si volumul mare de munca au efecte nocive asupra lor si le afecteaza in primul rand epiderma. Pentru ei este indicat sa stea departe de toate alimentele cu potential alergenic.
Nu sunt neaparat gurmanzi dar stilul lor de viata foarte haotic ii impinge de multe ori in fata restaurantelor fast food de unde se imbuiba cu calorii si grasimi foarte nocive.
Primul lucru pe care Gemenii trebuie sa-l invete este sa isi puna la punct un program al meselor, in ciuda tuturor celorlalte activitati. Desi la tinerete au rareori probleme cu greutatea, pe masura ce avanseaza in varsta, aceste obiceiuri proaste vor avea urmari.

Mai multe zodii AICI.

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog

Google+ Followers