miercuri, 7 august 2013

horoscop

Alright folks, a venit timpul pentru o nouă serie de horoscoape (cu tot cu comentarii pe lângă=]):

Horoscopul carierei: Care este jobul tau ideal?
GEMENI
Gemenii nu se ataseaza foarte usor si stiu ca un loc de munca este doar atat, un loc de munca. Nu se sperie de schimbari si se adapteaza foarte usor. De aceea, ei pot schimba numeroase domenii de-a lungul vietii. Cu toate acestea, nu isi fac niciodata munca in doru’ lelii.
Pun suflet in toate proiectele lor si sunt perfectionisti. Cea mai mare calitate a Gemenilor este comunicarea. Sunt plini de imaginatie, au multe idei creative si sunt foarte fluenti in vorbire.
Se feresc de rutina si fac un mod de viata din experientele noi. Vor invata permanent pe parcursul vietii si vor impartasi cu ceilalti din tot ceea ce acumuleaza. Sunt foarte curiosi si de aici vine pasiunea lor pentru noutate.
JOB IDEAL: AVOCATURA, RELATII PUBLICE, VANZARI, INVATAMANT
Mikusays: Învățământ? Doamne ferește! Avocatură? Nope. Vânzări? Nu prea... Relații publice? Numai pentru scurt timp.


Citatul sfant al zodiei tale: Ce invatatura din Biblie iti lumineaza destinul?
GEMENI
Cu nativii in Gemeni nu poti fi sigur niciodata din cauza naturii lor duale. Au insa o fire placuta, deschisa si sunt gata mereu sa ajute pe oricine le va cere acest lucru. Indiferent daca se declara adeptii unei religii sau sunt atei, Gemenii isi vor ghida viata dupa valori morale si vor cauta sa nu faca rau nimanui.
Cu toate acestea, calca stramb uneori si cred ca tot ce iti face placere este permis. In ei se va duce o lupta permanenta intre bine si rau.
Invatatura biblica: "Nimeni nu poate sa slujeasca la doi domni, caci sau pe unul il va uri si pe celalalt il va iubi, sau de unul se va lipi si pe celalalt il va dispretui; nu puteti sa slujiti lui Dumnezeu si lui mamona."
Mikusays: Am urât citatul ăsta încă de când eram mică, pentru că eu am fost mereu duală; prima oară când l-am citit a fost într-o carte pentru copii, sau poate chiar vreun manual de religie de la școală, nu mai știu exact. Era desenat un copil care stătea sub două umbrele în timp ce plouă, nereușind să se potejeze de ploaie; mi-a displăcut complet, dar mi se potrivește.

Horoscop special: Locul de legenda al zodiei tale
GEMENI
Camelot, Marea Britanie
Potrivit legendelor, regatul lui Arthur era asezat intr-un loc de poveste, pe malul unui rau, inconjurat de campii manoase si paduri intunecate, munti care strapung cerul cu varful lor si stanci ascutite. In castel era celebra Masa Rotunda, acolo unde cei 12 cavaleri deveneau frati, fara deosebire de origine sau avutie.
Camelot era locuit de oameni curajosi, cavaleri neinfricati si domnite desavarsite. Tinutul a devenit cunoscut datorita vitejiei regelui Arthur. Insa legendele vorbesc si despre o poveste de dragoste interzisa intre Sir Lancelot si sotia regelui, Guinevere. Tradarea lor, se spune, a marcat inceputul declinului.
Gemenii sunt asemenea persoanjelor principale din legenda. Sunt oameni impartiti mereu intre bine si rau dar mai ales intre sentimente si datorie. Uneori, ceea ce trebuie sa faca este complet diferit de ceea ce isi doresc cu adevarat iar pretul pe care trebuie sa il plateasca va fi mare.
Mikusays: Corect. Corect. Corect.

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog