miercuri, 24 iulie 2013

noir&rouge

Era timpul să fac o schimbare în camera mea, așa că am luat alte draperii. Mobila nu mai am cum să o mut, din 2007 o tot rotesc prin cameră de câteva ori pe an și modul în care e aranjată acum e cel mai bun. Prin urmare, ieri am căutat toată ziua draperii. Am găsit una exact pe gustul meu, cu negru și vișiniu. Fotografia în care se vede mai deschisă e făcută cu blitz, cealaltă e fără. În realitate e ca în cea fără blitz, evident. <3 N-am mai fost demult atât de entuziasmată de un obiect nou (excludem Nymphette, desigur=])

– Miku

11 comentarii:

Ramona spunea...

Se asorteaza cu cuvertura mea. Daca ne mutam impreuna stim ce isi aduce fiecare de acasa.Dar cum de nu e mov? :D

MikuMyuuki spunea...

Initial voiam sa fie mov, dar voiam mov inchis (e o singura nuanta care imi place=]]). Gasisem una misto, dar era prea subtire si eu voiam ceva foarte gros prin care sa nu treaca lumina. Taica-meo cand o vazu pe asta zise ca zica asta e draperie de vampir:)))

Acum numa' sa-i conving pe ai mei sa ma lase sa stau singura in Bucuresti :))))

MikuMyuuki spunea...

*pe banii lor, desigur:))

Axi spunea...

Wow, e superba! <3

MikuMyuuki spunea...

Mersi>:d<

Ramona spunea...

Ti-am zis ca mama te invita sa stai la noi, da? :))

MikuMyuuki spunea...

Ai mei abia vor sa ma lase la sora-mea, ca ei vor sa stau la camin, dar la tine:))

Ramona spunea...

Ei vor sa stai la camin? De ce?
p.s.: mama citeste "Atractie". Nu i-am zis ca tu ai scris-o.

MikuMyuuki spunea...

Se gandesc ca la sora-mea o sa fie cam aglomerat. Oricum, in prima instanta voi sta la ea, cu ei asa am vorbit... erau gen: zi mersi ca esti in Bucuresti:))

Serios?:X Waaa, sunt asa curioasa ce o sa zica!

Ramona spunea...

Yo as da orice sa stau la camin, e un vis de-al meu de pe vremea cand aveam vreo 14 ani si ma uitam la Rebelde. Sau aveam mai multi ani, oare? Ma rog...

MikuMyuuki spunea...

Pai la un camin ca acelea din Rebelde ar vrea oricine:)) Dar stai sa dai de caminele din Romania, care n-au baie in camera si care au si 6 paturi (cica pt. studentii din anul 1 sunt sanse mari sa cada cu cel putin 3 persoane in camera, pt. ca cei din anii mai mari au prioritate)...
Eu fara baie nu rezist, macar cu W.C. si un dus anemic acolo, dar sa fie in camera. :))
Sunt cam traumatizata in legatura cu caminele de cand am vazut in ce hal arata cele din fostul meu liceu. Parca erau la inchisoare acolo. Stateau cu mancarea afara, pe gratiile geamurilor, paturile erau ca de spital, 6 in camera, doua dulapuri-etajera facute din fier!!!
Ok, nu zic ca cele din Buc. la fac. sunt asa, chiar cred ca nu sunt, dar cele care au baie in camera si conditii mai bune pun pariu ca au si preturi mai pe masura... Iar la venitul meu, undeva sub 0... :))

Faceți căutări pe acest blog