vineri, 21 iunie 2013

vampire heart

(and no, i don't know why the heck i've put this title)
Azi oficial romanul meu a devenit pericol pentru mediul înconjurător, pentru cei care îl citesc. [măcar de-ar fi fost unul care să aibă scene de sex vulgar, ca să pot afirma că minorii nu-l pot citi]Honestly talking, nu m-aș fi gândit că Atracție poate fi văzut astfel, dar totul e posibil, nu-i așa folks? Nici nu mai e de mirare că romanele Cristinei Nemerovschi sunt atât de controversate.
Sunt curioasă ce-o să se zică de următorul (Paranoia chimică - dacă îl voi publica:-??), pentru că acolo vor fi de toate. Sex, incest, criminali (și multe descrieri detaliate). :> Mă gândesc să includ acum și câteva orgii între călugări. Nu de alta, dar văd că-i cam interesează viața mea privată foarte tare. Or să le placă foarte mult, nu-i așa? :))
Azi sunt prea ocupată ca să vă arăt ultimele mesaje primite, dar o s-o fac mâine. Mă gândesc acum că aceste persoane care se autodenumesc trimiși ai lui Dumnezeu scot tot ce-i mai rău din mine. Nu-i bai, e perfect, pot să scriu mai bine la Pranoia chimică.

 ^.^
Love,
Miku


P.S. știu cine ești

3 comentarii:

MonicaE spunea...

Stai...ai publicat un roman? :o3

MikuMyuuki spunea...

Da... prin 2011. E un link pe Atractie in text... in caz ca vrei sa citesti despre:)) Romanul adolescentei mele idioate:))

bianca m. spunea...

Loool pentru Monica
cu siguranta toata asta-i vointa Domnului. El isi doreste asta. Amen.

Faceți căutări pe acest blog