miercuri, 12 iunie 2013

i-auite înc-un homofob cum pică din cer

A devenit o obișnuință să aud oameni spunându-mi că homosexualii suferă de o boală (probabil numită homosexualitate:]]), sau că homosexualii sunt răi, sau că denigrează societatea, sau că au nu știu ce boli incurabile.
Sinceră să fiu, îmi e greață de oamenii care spun astfel de lucruri despre semenii lor, dar mai greață îmi e de cei care o dau cu religia ca să demonstreze că homosexualitea ar fi greșită.
Azi am primit un e-mail cu un asemenea mesaj. Am făcut un print screen, ca să-l vedeți și voi.
Pe de altă parte, aseară chiar mă gândeam să scot imaginea aceea de pe blog (penultima, nu cea cu băieții de la An Cafe). Trap, dudes! Nu o mai scot, ca să oftic în continuare homofobii. Respectiva persoană îmi aduce aminte de "experiența" cu pedofilul de acum câteva săptămâni. "Vreau să te aduc pe calea cea dreaptă!". Mai știți? :]]]
Nici nu are rost să mă mai leg de faptul că persoana care a scris e-mailul nu scrie corect, nu-i așa?

Love,
Miku

P.S. poate că homofobii sunt buni la ceva; tocmai m-a trăsnit o idee de poveste; ceva gen "Please, don't..."

2 comentarii:

Axi spunea...

Deci urasc homofobii. Nu-i inteleg, pe bune. :)) Am intalnit o groaza de persoane ce erau impotriva relatiilor intre persoanele de acelasi sex si mereu m-am intrebat "Cu ce-i deranjeaza?". Nu e ca si cum n-ar putea dormi noaptea din cauza ca X si Y sunt impreuna, cu toate ca-s ambii baieti/fete. "Homosexualii sunt pe calea cea proasta." Ei, nah, ia-o tu pe calea cea buna si fa tu ce-i bun si lasa-i pe saracii oameni sa-si traisca viata.8-|

Am fost, sunt si voi fi mereu de partea homosexualitatii. Nu prea cred ca ajungi in iad din cauza ca iubesti [ca tot vorbim de religie].

MikuMyuuki spunea...

Nu, nu trebuie urati, ca ajungem ca cei care urasc homosexualii.
Dar de inteles nici eu nu-i inteleg.

Da, asa e. De ce m-ar deranja ca doi barbati au o astfel de relatie, cand si eu iubesc pe cineva, cand si eu stiu cum e sa iubesti?
In unele situatii intalnim persoane de sex diferit care nu au voie sa aiba o relatie (societatea...); daca stim cat e de greu pentru ei, de ce sa nu ne gandim ca doua persoane de acelasi sex trec prin acelasi lucru?

Cat despre religie, sunt si eu de acord. Atata timp cat nu faci rau, nu vad de ce ai ajunge in Iad.
Daca vrea cineva sa zica faza cu "faci rau sufletului tau", mai bine sa taca. Iubirea nu face rau nimanui.
Ei sunt departe de a fi cei mai rai (daunatori) oameni de pe Pamant.

Faceți căutări pe acest blog