miercuri, 22 mai 2013

quiz&smthelse

În timp ce îmi citeam mailurile și verificam horoscopele azi dimineață (și beam un Cappuccino; apropo de asta, ați încercat Cappuccino de la LaFesta cu aromă de vanilie? e chiar bun, comparativ cu cel de ciocolată sau rom), am descoperit testul ăsta despre ce te face fericit.
Și l-am făcut și eu și răspunsul m-a lăsat cu gura căscată. Adică știți și voi cât am tot predicat eu despre faptul că mi-ar plăcea să călătoresc prin lume, să fac fotografii și să încerc mâncăruri diverse.

Posibilitatea de a calatori in toata lumea
Daca ar fi dupa tine, ai trai doar peste mari si tari, petrecand cate putin timp in fiecare loc. Iti place sa cunosti oameni si culturi noi, sa incerci mancarurile de peste tot si sa vezi felul in care este viata si pe alte continente. Fa-ti bagajul, ia-ti aparatul foto cu tine si porneste in cautarea lucrurilor care te fac pe tine fericita. Viata este atat de scurta, incat sa stai mereu lipita de un scaun nu are cum sa te faca sa te simti bine. Daca mai ai prieteni amatori de aventuri, alcatuiti un grup si puteti sa va incepeti viata altfel, traind cate o saptamana in alta tara, de exemplu. Iti uram mult succes in peripetiile tale!


Have fun:)
Miku
P.S. Mulțumesc tuturor celor ce mi-au trimis urări ieri, de Sf. Constantin și Elena. Cu ocazia asta transmit și eu un La mulți ani întârziat! :)

2 comentarii:

bianca m. spunea...

Fml, am uitat sa ti zic la multi ani.
La multi ani! :D

MikuMyuuki spunea...

Mersi>:D<

Faceți căutări pe acest blog