luni, 6 mai 2013

horoascoape

Vacanta potrivita fiecarei zodii
Gemeni
Gemenii sunt persoane curioase din fire, asa ca nu vor repeta destinatia. Vor alege de fiecare data ceva nou, ceva exotic, unde vor putea cunoaste noi oameni si noi culturi. Cand esti in vacanta iti place sa decoperi lucruri noi si sa stai de vorba cu localnicii.
AICI mai multe zodii

Horoscopul sacru al Pastelui
Cei nascuti Marti – Crucea 
Simbolul crestin asociat cu cei nascuti Marti este crucea, cel mai puternic si vechi simbol al crestinatatii, dar regasit si in alte culturii ale lumii. Crucea este un simbol fascinant ce sugereaza viata fara de moarte si echilibrul perfect dintre spirit si materie, dintre cer si pamant. Esti o persoana puternica si sensibila in acelasi timp, independenta, insa formand un tot unitar si cooperant cu cei pe care ii iubesti. Chiar daca uneori simti nevoia de a te intoarce catre radacinile tale, simti ca impreuna, formati una si aceeasi persoana. Destinul tau sta sub semnul iubirii. Dragostea este pentru tine singurul dar prin care te poti darui 100% si in care iti gasesti implinirea.
AICI mai multe zodii

Horoscop: Ce ti-au rezervat astrele pentru luna mai
Gemeni
In aceasta perioada vei da dovada de multa rezistenta la stres si de perseverenta pe toate planurile. Se anunta cativa nori de furtuna pentru tine in viata amoroasa dar datorita perseverentei de care ti-am spus, vei trece peste orice. Ca sa ameliorezi lucrurile, poti planui o escapada romantica in doi ca sa va relaxati si sa va refaceti conexiunea emotionala.
Te vei apropia mai mult de prieteni si de familie iar ei vor simti ca se pot baza oricand pe tine. Din punct de vedere profesional, superiorii tai incep sa-ti recunoasca meritele. De aceea, dupa prima jumatate a lunii este foarte posibil sa fii rasplatita fie financiar, fie moral.
AICI mai multe zodii

Numerologie: Semnificatiile numerelor norocoase sau fatidice
NUMARUL 5
Numar benefic.
Zodie guvernata: Berbec
Element primordial: foc
Caracteristica: forta
Protectori spirituali: Virtutile. Ceata Virtutilor trimite pe pamant setea de cunoastera si releva oamenilor Puterea Divina cu ajutorul stiintei.
Potrivit valorilor pitagoreice, numarul 5 simbolizeaza perfectiunea. Cele 4 simturi umane sunt stapanite de al cincilea “simt”, cel intelectual, 5 la numar erau planetele antice ( Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn).
Trasatura care domina in caracterul oamenilor nascuti sub numarul 5 este forta lor launtrica. Aceasta ii impinge peste toate obstacolele iar atunci cand isi doresc ceva, sunt la fel de neopriti ca fortele naturale.
Le plac aventurile, noul in general, si experientele din care pot trage invataturi pretioase.
Multi dintre ei au inclinatie catre cultura si spiritualitate.
AICI mai multe zodii

Horoscop: Ce surpriza ti-a pregatit Iepurasul de Paste
GEMENI
Caracteristica principala a zodiei tale este marea putere de manipulare. Acesta nu este insa cel mai bun moment sa faci uz (si abuz) de ea. Poarta-te cat mai natural cu cei din jur si lasa-i sa te vada asa cum esti cu adevarat. S-ar putea sa se simta mai apropiati de tine daca nu incerci tot timpul sa-i faci sa joace dupa cum canti tu.
Cadoul Iepurasului: impaciuire
AICI mai multe zodii

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog