miercuri, 29 mai 2013

ceas...uri?

Pentru că frate-meo are o pasiune uriașă pentru orice ține de tehnologie(începută din fragedă tinerețe :]]), toată casa e plină de ceasuri/telefoane/aparate etc. Spre exemplu, numai în camera mea sunt cel puțin 7 ceasuri.
În primul rând calculatoarele. Pentru că în ultimul timp am avut nevoie și de laptop și de pc, le-am tot ținut deschise, deci bum 2 ceasuri. Apoi ceasul de perete, care se ascunde în spatele primei chitări (distrusă de bebeMiku) ale lu' frate-meo. Apoi ceasul de la veioza cu lumină mai slabă (mai am una cu lumină puternica:] cea puternică pentru citit chestii care necesită atenție, cea slabă pentru citit 10 minute înainte de somn. pampam:)]. Apoi ceasul de la alarma în formă de floare. Apoi vin ceasurile de mână (în poză doar două, că celelalte sunt cine știe pe unde). Punem la socoteală și telefonul?
În orice caz, cred că sunt vreo 30-40 de ceasuri prin toată casa, cele mai multe de mână, unele și de acum 50 de ani. Cel mai drăguț dintre astea vechi (măăăi, se pare că pasiunea lu' frate-meo se trage de la bunici:-?) este unul cu lanț care atârnă. Se prindea cumva de cămașă cred și se băga în buzunar. Pe ăsta îl iubeam când eram mică, mă întreb pe unde-o fi ajuns... Plus unul din URSS, care arată foarte pompos și cică la vremea lui ar fi fost mare fâs. Într-o zi, după BAC, o să iau toate sertarele la rând și-o să le caut, să fac o statistică. :))

No, care-s pasiunile voastre?



ceasul ăsta alb e genial. e din ăla care se întoarce și i se vede arcul acela care pune în mișcare mașinăria.
e un clasic pe care super ador:X
numa' că-i din ceramică și-i foooarte greu
Miku

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog