vineri, 26 aprilie 2013

Vama Veche-Nu ne mai trageti pe dreapta

Melodia asta o fredona frate-meo mereu atunci când a apărut, iar eu eram mică, și în timp ce el era la volan și cânta asta, eu, cu minea mea neștiutoare, mă tot întrebam cine și de ce să te tragă pe dreapta?
Vama Veche e autentică. Am crescut pe melodiile lor iar Vama de azi îmi dă același sentiment de bine. E ca atunci când ești safe alături de big bro.

M.

2 comentarii:

Ramona spunea...

Mie Vama nu-mi mai inspira acelasi lucru ca Vama veche. Probabil am legat-o eu de o perioada a vietii mele, nu stiu. Inca ascult cu placere piesele de la Vama veche, dar astea mai noi, de la Vama, parca nu au acelasi efect. Le ascult si pe astea, rar, ce-i drept, dar nu au ecoul ala.

MikuMyuuki spunea...

Intr-adevar, sunt diferite astea noi. Parca mai comerciale, parca mai de anii 2013. Imi inspira ceva gen sfarsitul cartii "Ani cu alcool si sex", cand M. devine oarecum melancolic fata de vremurile in care putea calatorii cu trenu' si facea cheta ca sa-l plateasca pe nasu'.
Insa pe mine ma incalzeste vocea lui Tudor. Nu stiu, e ceva autentic, care se leaga in ambele perioade ale lui ca si cantaret.

Faceți căutări pe acest blog