sâmbătă, 13 aprilie 2013

PSY - GENTLEMAN [finally here!]


Deci a aparuuuuuut!:X L-am asteptat atat de mult ca mai aveam putin si numaram minutele. :)) Ieri am ascultat melodia de cel putin 50 de ori si deja mi-a intrat in cap. Gagnam Style a fost ce a fost, dar Gentleman e deja... super Psy. Si daca nu as fi stat sa revad videoclipul de vreo 5 ori, cred c-as fi postat in acelasi timp cu Axy. Hehe, chiar il adoram! :))

M.

3 comentarii:

Axi spunea...

Genial! Genial! Genial! :X
Sincer, am vazut multi carora nu le place noua melodie si eu eram gen "WTF?! Really?! Ti-a placut Gangnam style si nu-ti place asta?!". Adica, frate, prinde foarte repede! :))

MikuMyuuki spunea...

Eu am fost exact ca la Gagnam style: mai intai am ascultat-o, mi s-a parut ciudata, dar am ascultat-o din nou si-apoi din nou si m-a prins pentru ca are acel ceva. Iar acum videoclipul... fata lui Psy e de milioane. Pur si simplu genial. Daca toti oamenii ar intelege mesajul pe care el il transmite, chiar si fara sa inteleaga cuvintele, ar fi perfect.

Diana Gavrila spunea...

Te atrage melodia asta, cu toate că nu este cine știe ce. E prima dată când o ascult și chiar pot spune că îmi place...Ciudat.

Faceți căutări pe acest blog