sâmbătă, 13 aprilie 2013

PSY - GENTLEMAN [finally here!]


Deci a aparuuuuuut!:X L-am asteptat atat de mult ca mai aveam putin si numaram minutele. :)) Ieri am ascultat melodia de cel putin 50 de ori si deja mi-a intrat in cap. Gagnam Style a fost ce a fost, dar Gentleman e deja... super Psy. Si daca nu as fi stat sa revad videoclipul de vreo 5 ori, cred c-as fi postat in acelasi timp cu Axy. Hehe, chiar il adoram! :))

M.

3 comentarii:

αχу spunea...

Genial! Genial! Genial! :X
Sincer, am vazut multi carora nu le place noua melodie si eu eram gen "WTF?! Really?! Ti-a placut Gangnam style si nu-ti place asta?!". Adica, frate, prinde foarte repede! :))

Myuuki spunea...

Eu am fost exact ca la Gagnam style: mai intai am ascultat-o, mi s-a parut ciudata, dar am ascultat-o din nou si-apoi din nou si m-a prins pentru ca are acel ceva. Iar acum videoclipul... fata lui Psy e de milioane. Pur si simplu genial. Daca toti oamenii ar intelege mesajul pe care el il transmite, chiar si fara sa inteleaga cuvintele, ar fi perfect.

Dreams*Link spunea...

Te atrage melodia asta, cu toate că nu este cine știe ce. E prima dată când o ascult și chiar pot spune că îmi place...Ciudat.

Faceți căutări pe acest blog

Google+ Followers