marți, 2 aprilie 2013

noaptea mea furtunoasă

# 2 martie, ora 4 dimineața. O durere de cap gen migrenă mă trezește, mă duc, iau un Paracetamol. După vreo 10 minute realizez că pastila începe să-și facă efectul. Îmi dă o stare de somnolență uriașă și nu e prima oară. Cred că au schimbat procentajul de somnifere/calmante.

# ora 5 dimineața. Îmi luasem niște biscuiți și am citit vreo oră din cartea Tată Bogat Tată Sărac. Mă doboară somnul, sting veioza.

# ora 5 și câteva minute. Aproape adormită. Aud voci. Deschid ochii mari, nu mai aud nimic. Mă întreb singură dacă am înnebunit și aud fantome. Închid iarăși ochii și încerc să adorm. După câteva minute aud iar. Mă ridic, aprind lumina. Ciulesc urechile. Se aude din nou. Realizez că vocile vin de undeva de la etajul superior. O vecină urlă la [cel mai probabil] soțul ei. Se aud zgomote de parcă ar sparge ceva. Îmi zic că nu-i noaptea mea cea mai bună, sting lumina și mă pun înapoi în pat.

# ora 5 jumate. Se aude apa de la bucătărie. Mă întreb singură dacă am uitat-o eu. Îmi zic că nu atunci când aud că cineva se mișcă pe acolo. Taică-meo, mai matinal ca de obicei, spală vasele. Apoi dă drumul la T.V. Fir-ar somnul meu firav! Cu perna în cap, încerc să nu ascult cum vecinii își aruncă unui altuia vorbe urâte. E bine că taică-meo are apa de la robinet deschisă, pentru că zgomotul aplanează vorbele vecinilor.

# Probabil că adorm, pentru că pe la 7 fără ceva mă trezesc iarăși. Maicămea nu-i cea mai finuță persoană când e vorba de trezire matinală. Așa de tare detestă să se trezească devreme că face câtă gălăgie are chef. Îmi zic că pleacă în curând și încerc să adorm. Undeva după 7 se face liniște, semn că au plecat amândoi și reușesc să adorm.

# ora 12:00. Mă trezesc complet odihnită. Aflu e o veste.... R., îmi pare așa rău... Dau niște telefoane, aflu de niște oameni care se poartă ca niște ne-oameni. Nici nu mă aștept să se poarte altfel, asta au învățat în groapa din care vin. Și se anunță a fi o zi bună, plină de fotografii. Watch out (:

M.

3 comentarii:

roxx spunea...

mă, ce veste?
R. sunt eu sau ce? că nu înţeleg nimic :))

roxx spunea...

no, mă simt chiar jmeker când nu răspunde lumea =))

MikuMyuuki spunea...

Mai multe vesti. Nu, R. e altcineva, e vorba despre cineva care s-a stins din viata.

Faceți căutări pe acest blog