miercuri, 24 aprilie 2013

how to. - the end of the story

În primul rând, citiți horoscopul meu de azi:
Credeai ca vei avea parte de o zi anosta? Nicidecum! Ziua ta va fi infrumusetata de o provocare neasteptata. Stii ca nu ar trebui sa raspunzi acestei tentatii, insa o vei face oricum, pentru ca iti place adrenalina prea mult. Ai, totusi, grija!  [sursa]

În al doilea rând, citiți mesajele din fotografiile de mai jos:

AICI prima parte a întâmplării
AICI a doua parte a întâmplării
s-o considerăm pe aceasta ultima

Vă îngrozesc? Mie îmi provoacă greață, dezgust și scârbă. Și repet, nu credeam niciodată că la biserică ai putea să întâlnești asemenea oameni. Obsedat. Pedofil. Handicapat.
Toate mesajele astea sunt din ultimele 2 seri. Se pare că le trimitea numai la ore gen doișpe noaptea, unu, trei, patru noaptea. Nici nu vreau să mă gândesc ce făcea la ora aia de-mi și trimitea mie mesaje.
De menționat: eu nu i-am mai trimis nici-un mesaj.
Așa că am vorbit cu maicămea, care știa deja povestea. Maicămea, o fătucă incompetentă în astfel de situații, îi spusese deja lu' taicămeo, așa că am vorbit și eu cu el și imediat ce i-am pomenit de nenorocitu' de la biserică [!!!!!!] s-a enervat și a zis că se duce peste el.
Numai bine, îmi zic eu în gând, că și așa aveam chef de un scandal. Cum naiba să trimiți astfel de mesaje?! Cum să gândești așa ceva?!
Am vorbit cu taicămeo și urma să ne întâlnim în dimineața asta cu D în centru, care a fost cu mine în acea duminică, și să îl reclamăm pe individ.
Zis și făcut. Numai că între timp, aseară, individu' mai trimite un mesaj iar eu mă enervez atât de tare că nu mai pot să adorm. Mă rog, am adormit pe la 2 și m-am trezit azi pe la 7, tot din cauza idiotului. Mă freca pe mine chestia că trebuie să-i fac ceva rău, rău, rău.
Și azi dimineață am văzut pentru prima oară un părinte în acțiune. Taicămeo era așa croit pe individ că puțin a fost să nu-l ia la bătaie.
Și știți care a fost răspunsul tâmpitului?! Că cică: ea mi-a dat numărul.
Se pare că pedofilu' dădea vina pe mine. Și apoi cică: încercam s-o aduc pe calea ce-a dreaptă.
Nu vă sună și vouă puțin a cazul Tanacu?
După am vorbit cu un preot de-acolo, ne-a zis că a vorbit și el cu individu', că i-a zis să înceteze, că nu se poate căsători dacă procedează așa.
Eu si D eram ceva gen: căsătoriiiiiiiii?!?!?!?!?! O_O Creepy mother fuker! O_O
Apoi tata l-a sunat pe cel mai mare de-acolo, adică preotul șef [cum ar veni:-?] [unde eu și D eram gen: hopaaa, îl sunăm pe boss]. Și i-a spus de toată prostia asta, apoi șeful a zis că o să analizeze situația.
Am un presentiment că nu va analiza nimic. Dacă are destul creier în cap, îl va da afară, dacă nu, îl va lăsa să lucreze în continuare acolo, iar eu sunt sigură că va mai face asemenea lucruri și cu alte fete. Nu de alta, dar chiar el mi-a spus că a mai făcut-o. Săracele proaste care au căzut în capcana lui!
Adică atunci când am mers prima oară să îi zic să-mi spună în față ce naiba are cu mine, a rămas cu gura căscată și mi-a zis că nu credea că voi putea să-i vorbesc în față.
A, nu? Ia mai ieși fraiere din biserică și observă realitatea. Fetele/femeile din ziua de azi își folosesc gura și capul, nu sunt închise ca pe vremuri. De fapt, nu toate sunt așa. Pentru c-am mai văzut eu d-ăștea la biserică ce n-ar zice nimic de rău nimănui, care se lasă călcate în picioare ca ultima cârpă.
Sunt absolut sigură că nu se aștepta să vin cu cineva și să facă scandal. Chiar puteți vedea într-unul din mesajele de mai sus că mă provoacă (sau îmi poruncește=))) ) să vin cu mama (de ce cu mama?!) după simulare (de unde naiba știa că am simulare?!?!)
Ei bine, eu m-am dus cu tata, chiar înainte de simulare și dacă mai îndrăznește să-mi trimită un singur mesaj merg direct la poliție.

În altă ordine de idei, poate vă întrebați ce-i cu horoscopul de sus. Păi, în horoscop scrie că nu o să am o zi anostă, că o să am parte de-o provocare. Ei bine, nici mai mult nici mai puțin. Am savurat victoria ca pe o Cola rece pe plajă și m-am și îmbrăcat în așa fel încât să vadă că a greșit judecându-mă după înfățișare. Până acum nu am mers machiată la biserică, dar azi mi-am dat cu o grămadă de creion negru. Mi-am luat un tricou negru cu niște "sânge pe el", pantaloni negrii, bocanci negrii, unghii negre, inele gen methal și multe brățări țintate.
Și a și funcționat, pentru că imediat ce m-a văzut a făcut ochii mari și a încercat să se apropie de mine. No way. I-am întors spatele și m-am dus direct la preot.
Sigur, mai toată biserica se uita la mine ca la o satanistă [băi frate, oamenii ar trebui culturalizați cu forța] dar ador privirile astea. Am o înclinație malefică uriașă de a-i speria pe oameni în unele zile iar asta a fost o altă zi terminată cu succes.
Mă gândesc acum că am obiceiul să ajung mereu în situații din astea. Păi, un lucru îl știu: îmi place să fac rău celor care încearcă să-mi facă rău. Și savurez răul final cu o plăcere îngrozitor de mare...

Love,
Miku

6 comentarii:

roxx spunea...

m-am amuzat teribil la partea cu "Îţi poruncesc!" =)) =)) e ca în bancu ăla:
erau 3 nebuni, primul spune : "bă, eu sunt trimisul lui Dumnezeu!", dar al doilea îl contrazice: "ba nu, eu sunt trimisul lui Dumnezeu!", iar al treilea se uită meditativ şi spune: "nu mai minţiţi că n-am trimis pe nimeni!"

şi da, de acord că oamenii ar trebui culturalizaţi cu forţa! >:D<

P.S.: cică o să facem A.S. după vacanţă... :(

MikuMyuuki spunea...

:)))) chiar că

ar trebui să existe închisori culturale:-?

of, e ok si dupa vacanta. o sa vin si eu, ca n-o sa mai merg la scoala si o sa fiu mai libera.

roxx spunea...

# închisori culturale #

dăfuq, ce idee genială :x :x :x
cum de nu m-am gândit la asta? :))

genial, genial :x

MikuMyuuki spunea...

imagineaza-ti cati ar mai iesi de acolo. probabil mai putin de 1% :))
creearea omului nou
cred ca ar fi mai dureroase decat cele comuniste de 1000 de ori; imagineaza-ti un manelist ascultand opera intr-un cadru stilat, oficial. :))

Axi spunea...

Cat de ciudat e tipul.:| Mie, sincer, mi-ar fi fost frica, pentru ca pare putinteeel nebun.:))
Oricum, ai facut ce trebuia. Daca il lasai sa faca asa in continuare, cine stie la ce s-ar fi ajuns. :| Mi-e mila de cele care au trecut prin acelasi lucru sau urmeaza sa treaca. p.O

MikuMyuuki spunea...

Putin?:)) E complet nebun, nebun de internat la spitalu' de nebuni.
Mda, nu-s genul care sa taca. Imi place sa fac rau cand sunt provocata. :D
Oricum, era un papa lapte. Mai ca facea pe el dupa ce s-a luat taicameo de el.

Faceți căutări pe acest blog