miercuri, 20 martie 2013

Tomorrow


 Aveam nevoie de un șoc. De ceva care să mă facă să simt ceva, ură, tristețe, teamă, orice, numai să simt ceva pentru un termen mai lung. Nu de alta, dar eu scriu numai sub influeța unor stări negative. Și atât de pozitivă am fost în ultimele zile încât nici măcar pe blog nu am mai putut să scriu.
Așa că azi când m-a întrebat profa de română dacă am învățat, i-am zis nu și mi-a pus un 3.
Dar nu m-a atins. Nu am simțit nimic, nici măcar o tresărire, orice. Nu îmi pasă. Ceea ce e rău. De obicei deveneam frustrată când era vorba de o notă mai miă la școală, nu mai vorbessc de o notă așa mică. Ce m-a făcut să zâmbesc a fost plăcerea cu care mi-a dat nota. Avea un zââmbet diabolic în care se adunase toată nemulțumirea ei din toți acești 4 ani. Oare la ce s-o fi gândit? În sfârșit am prins-o?
A fost mai mult un experiment. Să mă văd pe mine cum reacționez în situația asta, să văd ce simt și ce fac. N-a mers prea bine, pentru că nu mă mai încălzește nici-o notă, nici măcar 10. Nici nu-mi fac vreo problema, oricum nu am mai puțin de 9 la nici-o materie. Adevărul e că știam comentariul pe care mă pusese să-l spun. Trebuise să-l învăț pentru meditație. E oarecum prostesc ce am făcut eu. Foate prostesc. Dar merita încercat.
Per total n-a fost o zi foarte bună. Am avut o moleșeală teribilă. Vremea se joacă cu noi enervant: o zi caldă trei friguroase. La naiba. Vreau să fie august și să fiu liberă.
Încă încerc să înțeleg motivul pentru care învăt 34 de comentarii pentru BAC. Poate că voi găsi vreo minte luminată să-mi explice și mie.

Miku.
P.S. am facut desenul asta imediat ce am ajuns acasa; ador melodia asta de la SR-71

2 comentarii:

bianca m. spunea...

woooow, faza cu madam d chiar era de scris pe blog. daca tu spui ca a meritat 3-ul, probabil a meritat. pana la urma nu ai mai avea sansa sa incerci asta. hmmm, profa mea de romana e chiar chill, nu-i asa. bine, e prea chill, nu ma ajuta aproape deloc, dar asta-i alta branza.
dar tu numai trupe d-astea stii? 2ne1, sr-71? :)) de melodia aia i am the best am fost obsedata o saptamana dupa ce ai postat-o :)) am uitat sa ti zic :D

MikuMyuuki spunea...

Nu prea a meritat. As fi putut sa fac orice sa nu-l iau, dar n-am facut. Eh, mai am doar o luna de scoala, nu as mai fi avut cand sa mai fac asta. :))
Noi am enervat-o pe doamna D. Am chiulit de la 2 ore consecutive cu ea toata clasa, cand ea ne spusese clar sa stam in clasa ca se intoarce in 5 min.
:)) Si eu la fel. De SR-71 stiu demult, dar cu astea coreene fac cate-o pasiune saptamanala si le ascult non-stop pana cand mi se ia de ele. :))

Faceți căutări pe acest blog