vineri, 15 martie 2013

Tarta? Nooo.

Zilele trecute am gasit prin camara niste forme pentru mini-tarte si m-am gandit sa le incerc. Partea funny-weird este ca eu, in timp ce faceam aluatual pentru "tarta", ma gandeam la briose. Adica in tot timpul asta eu am facut o briosa, dar o dadeam inainte ca-i tarta. Bun, chestia asta... nici nu mi-am dat seama ca eu ziceam ca-i tarta pana ce n-a venit mama in bucatarie si m-a intrebat ce fac. Sigur, zic, fac tarta. Si ea: pai asta-i briosa toata ziua. Si eu: da mai, de-aia pufoasa. Si-apoi o intreaga cacealma pana sa-mi dau seama ca faceam briosa. Mie-mi plac mult briosele. Si cum nu am forme pentru briose, am facut briose in forma de tarta. Asa ca pam-pammm:
Iar azi, cand mama facea mamaliguta pentru pranz, m-a traznit o idee: cum ar fiiiiii sa fac mamaliguta in forma de tarta? Si de-aici pana la a face a fost un singur pas. Asa ca pam-pammmmm: mamaliguta in forma de tarta!
Ce urmeaza? Cozonac in forma de tarta! Paine in forma tarta! Mintea mea in forma de tarta! :>


4 comentarii:

Axi spunea...

Ce geniala esti. =)) Cica "Ce urmeaza? Cozonac in forma de tarta! Paine in forma tarta! Mintea mea in forma de tarta! :>" =))

MikuMyuuki spunea...

keke:))

Ramona spunea...

ce mishto arata! yummii

bianca m. spunea...

OMNOMNOMNOM!!!

Faceți căutări pe acest blog