duminică, 24 martie 2013

Horoscoape

Am gasit cateva draguuuute:

Zestrea astrala a priceperii - secretele Zodiei Solare
Caracteristicile zodiei: zestrea astrala a Gemenilor
Sociabilitatea si deschiderea mentala sunt doua dintre principalele caracteristici ale nativelor din Gemeni. De aceea, daca esti nascuta in acest semn zodiacal, vei avea aptitudini extrem de dezvoltate de comunicare si socializare. Astfel, esti persoana potrivita pentru a organiza orice tip de intalniri si de activitati sociale, dar si pentru a strange aderenti in favoarea cauzelor pe care le promovezi.
In plus, esti pasionata de activitatile provocatoare din punct de vedere mental, cum ar fi invatarea unei limbi straine, rezolvarea de integrame, sahul sau scrisul. Insa in aceeasi masura iti poti dovedi talentul in activitatile care necesita dexteritate fizica, cum ar fi tenisul de masa, badmintonul, dansul sau chiar planorismul.
AICI mai multe zodii.

Pacatele zodiilor: Defecte si obsesii in Horoscopul European
ZODIILE DE AER
Actioneaza de multe ori asa cum le dicteaza impulsurile, sunt instabile emotional si pizmuiesc usor.
GEMENI
“Sezi bland ca nu dau turcii!”
Prin natura lor duala, Gemenii sunt zodia care se adapteaza cel mai usor. De aceea, dezvolta si foarte putine fixatii. Pot fi acuzati poate doar de lipsa de rabdare fata de cei mai saraci cu duhul si nu au obiceiul sa repete de prea multe ori.
Sunt fiinte libere si le place sa fie informati in permanenta. De aici poate pleca uneori obiceiul lor neplacut de a pleca urechea la barfa.
Cine uraste Gemenii: nimeni. De regula, daca ceva nu iese cum vor, se reorienteaza.
AICI mai multe zodii.
AICI pentru a afla daca aveti o zodie de aer, apa, pamant sau foc. In dreapta sus e un fel de formular, il completati si aflati cam tot ce se poate despre propria zodie in mai multe feluri de horoscoape.

Numerologie: Destinul tau in aceasta primavara
Cifra destinului: 5
Pentru tine, primavara aceasta este vremea pentru libertate si spontaneitate: vei face cateva schimbari importante in viata ta.
Partea buna este ca din punct de vedere financiar, in acest anotimp, lucrurile vor fi destul de echilibrate si de lipsite de evenimente neprevazute. Partea mai putin buna este ca, la acest moment, cariera ta nu are cele mai bune coordonate, fiind tentata de orice schimbare, de orice oferta noua de lucru.
Un sfat: Incearca sa te hotarasti cat mai repede care este traseul profesional pe care vrei sa il urmezi, oscilarile acestea nu sunt tocmai constructive pentru viitorul tau.
AICI pentru mai multe detalii.


Adnotatii:
- m-au lasat cu gura cascata la chestia cu numerologia: eu chiar ma tot schimb, habar n-am ce facultate sa aleg.

2 comentarii:

bianca m. spunea...

hmm, A. e obsedată de astrologie, ar fii încântată de postarea ta :))

MikuMyuuki spunea...

Kudika.ro e raspunsul:))

Faceți căutări pe acest blog