vineri, 1 februarie 2013

jurnaliști ratați încă dinainte de a se naște

Eu nu mă duc la jurnalism pentru că nu mă consider suficient de îndemânatică în această meserie, în condițiile în care îmi place să scriu. Dar lasă, că se duc alți idioți care ajung să scrie articole despre persoane cu care ei nu s-ar putea compara niciodată din simplul motiv că sunt prea proști.
Citeam azi un articol în care se numea un artist al României, cântăreț, muzician și actor. În respectivul articol se spunea cu atâta plăcere că respectivul a lansat o carte în toamna aceasta și că se vede clar că nu mai dorește să pună muzica pe primul plan, asta după ce, spuneau ei, respectivul se îndreaptă spre o carieră de actorie acum, la 38 de ani. WTF, man? Acel om a jucat în zeci de piese de teatru alături de mari nume ale României, a jucat în filme, a primit numeroase premii ca răspuns, în plus, cartea este de fapt un ecou al muzicii lui, nici măcar nu e o carte, sunt de fapt textele postate pe blogul său propriu în decursul a câțiva ani.
Jurnaliștii de azi sunt ratați încă de dinainte de a se naște, pe cuvânt. Li se rupe căcatu dacă dau și ei un search, măcar pe wikipedia, că nici nu mă aștept să știe asta așa, ca și cultură muzicală generală, mai ales că lucrează în domeniu.

P.S. dacă nu v-ați dat seama încă, e vorba despre Tudor Chirilă

4 comentarii:

Ramona spunea...

dap, m-am prins ca e Chirila.
Imi amintesc un citat din Sange stanic despre jurnalisti retarzi, si rad, vorba aia, ca prostu' de ce isi aduce aminte.:))

MikuMyuuki spunea...

=)) chiar asa

Diana Gavrila spunea...

Cand am auzit ca publica o carte, chiar am zis 'Bravo lui, se pare ca e talentat', dar cand am cautat pe net sa vad care e treaba si am vazut ce contine respectiva carte am ramas traznita. Nici nu m-am mai dus la lansare, cu toate ca la inceput m-am gandit sa ma duc. Ia bani pentru ceva ce este public. Nu inteleg rostul si nici nu o sa fac prostia sa cumpar o astfel de carte.
E pacat ca un jurnalist trebuie sa scrie doar ceea ce se vinde si ca au incetat sa mai fie onesti cu cititorii. Orice vei face tu Miku sunt sigura ca o sa le dai clasa.
P.S. Ai pus cartea la posta? Am terminat ce era mai greu la scoala. Nu imi vine sa cred ca am luat anatomia! Ai grija de tine. Te pup.

MikuMyuuki spunea...

Ei, eu am cumparat cartea, ba chiar am fost disperata sa o cumpar:)) Ma simt ma aproape de oamenii pe care ii admir facand asta.
Am pus-o abia ieri. Sper sa ajunga luni la tine.
>:D<

Faceți căutări pe acest blog