luni, 14 ianuarie 2013

ua` dă fac. școală

O multime de rahat pe paine aruncat ro-ma-ni-ei. Cu r mic.
Tre` sa recunosc c-am fost emotionata. Aseara am adormit pe la 3 cu toate ca m-am pus in pat la 11. De groaza. Asta pentru ca ma tot duceam din pat la lapttop si inapoi. Asteptam un mail important. Ma rog. :))
Ma stresa si faptul ca incepe scoala si ca o sa o vad iar pe  madam de franceza cu o gramada de fite si alti zeci de profi care n-au nici in clin nici in maneca cu profesoratul. Nu numai asta, dar pierderea de timp si alte o mie de motive pentru care scoala e inutila... Pai m-am trezit si eu azi dimineata pe la vreo 8 jumate, am mers la scoala, am stat la romana unde am vorbit cu doamna D. despre greseala ei de a pastra in clasa cateva specimene fara minte, despre cat de tare am trecut noi ca gasca prin apa in tot liceul si despre cat de putin am invatat in vacanta.
Inevitabil, imi e si greu sa scriu despre cat de plictisitor a fost. Asa ca am mizat pe meditatia la engleza unde am aflat ca examenul e in februarie. M-au trecut apele si mi-a crescut tensiunea, dar n-am ce face, tre` sa-l dau. Si o sa ingras porcul inainte de taiere. Ca de obicei.
Si-ar mai trebui sa invat si pentru bac. Si contrar asteptarilor mele, dupa o vacanta in care m-am trezit numai la 12 si dupa ziua de azi in care m-am trezit la 8:30, nu-mi e somn. Pun pariu ca la 10 o sa cad lata. No stai sa treaca trei zile, sa vezi atunci somn. Sa traga cu tunu si nu ma trezesc.
God, a mai ramas doar un semestru si game over liceu, pa-pa, good bye, sayonara, annyeonghi gaseyo, au revoir!!! Sper c-ati priceput ideea, ca as putea continua in toate limbile google translateului. :))
No... ma duc sa invat. [am spusoooo!!!] Urati-mi succes, c-o sa am mare nevoie. Iata si melodia de batalie:


4 comentarii:

roxx spunea...

Succes!
Tu măcar ai dormit... Eu n-am dormit deloc de ieri de la 13:00. Şi am stat în mod eroic 7 ore la şcoală :))

MikuMyuuki spunea...

Pai ce-ai facuuuut?:> Ai petrecut?

bianca m. spunea...

Ooo, baftă boss! :)) Pe mine de la la 4 încoace m-a cuprins o scârbă teribilă de aproape orice, mai puţin blogăit.

MikuMyuuki spunea...

Maine cred ca-mi iau o zi libera. Sau stau doar o ora. Sa mai pierd niste timp. :-l
Cu bloggeritu imi ridic moralu. Imi vars nervii fara sa oblig pe nimeni sa-mi asculte nemultumirile. :))
Multam`
>:D<

Faceți căutări pe acest blog