miercuri, 16 ianuarie 2013

sunt un castravete murat

Daca nu inainteaza depresia si trec de vara asta ma declar oficial un adult responsabil. Dar avand in vedere toate semnele de acum, cu greu cred c-o sa trec cu bine. :))
E a treia zi de scoala si sunt complet epuizata. Nu mai dau bac la sociologie, dau la logica. Nu ma intrebati de ce, singurul raspuns e pentru ca sunt inconstienta, irationala, petru ca nu am creierul cu mine si pentru ca la logica e mai putina materie. Pe langa asta, logica este tare, tare, tare ilogica.
Ar trebui sa le aduca aminte cineva profesorilor ca oamenii sunt fiinte fragile si pot ceda usor. Sunt pe calea cea proasta.
Cred ca singura solutie e sa mai scriu cate ceva. Nici sa citesc nu sunt in stare. Nu ma gandesc decat la faptul ca trebuie sa invat. Si nici nu pot sa invat, pentru ca numai gandul ma oripileaza. :)) Nici nu ma mir ca atatia adolescenti se sinucid. Chill out, n-o sa ma sinucid. Nu din pricina scolii, o urasc prea tare ca sa-i dau satisfactia asta. Am motive mai importante. :))
Si iata noua melodie de razboi.

With a lot of nonsense,
Miku

P.S. una peste alta, mi-am mai rupt si-o unghie; ca sa vezi ironia sortii...

3 comentarii:

bianca m. spunea...

Sunt curioasă cum o să fiu eu în perioada asta... Dar iar mă gândesc numai la mine...
Cred că ţi-ar trebui o vacanţă sau o nebunie. Cred că asta e, fă o nebunie. Fură maşina alor tăi şi pleacă la munte măcar o zi :)). Sau măcar fă o ieşeală weekendul ăsta, dar din aia până mai spre dimineaţă. Propun şi eu văzând că oricum nu faci progrese cu învăţatul...
Şi cam cât de mult contează media de la bac pentru admitere? Nu se mai dă examen?
Btw, mişto melodie :D.

MikuMyuuki spunea...

In weekend nu cred c-o sa ma ridic din pat, o sa dorm 24/24 ca abia imi tin ochii deschisi. Nici nu mai rationez bine. :))
De fapt e abia ianuarie si practic mai am vreo 4 luni in care sa pun totul la punct. Pana la urma o sa fie bine. :))
Dar nu suna deloc rau ideea ta cu furatul masinii si mersul la munte. Nu m-as mai intoarce, pe de alta parte. :))
Danke!

bianca m. spunea...

Hahaha, you do what you want! :D
kissessss

Faceți căutări pe acest blog