marți, 15 ianuarie 2013

să vezi că ține

No... asta a fost o zi obositoare. N-am mers la scoala. Am sunat o prietena si am chiulit amandoua in ultima zi care mai putea fi libera. Evident, ne-am luat ceva absente, dar chiar nu imi pasa. Media din liceu oricum nu conteaza.
Asa ca dis-de-dimineata ne-am trezit noi si am mers la McDonald unde ea si-a luat nu stiu ce meniu mic dejun, iar eu am fost prea suparata ca nu aveau McChicken incat mi-am lua doar un suc de portocale (de la care, apropo, mi-a fost cam rau dupa) si am lenevit vreo 40 de minute pe-acolo. Cum era prea dimineata iar mallul era inchis, am mers in Real. Urat magazinul. S-a schimbat si parca micsorat. Mai era si Deichmann si Takko pe-acolo, dar nu am gasit absolut nimic bun de cumparat.
Si dupa ce s-a facut intr-un final 11 si dupa ce ne-am luat o inghetata (tiramisu tiramisuuu) am mers spre mall. Si am realizat ca nu-mi place sa merg cu tramvaiul. Din nou.
Si-apoi mallul. S mallul e genial, pentru ca de azi au inceput reducerile. Si mi-am luat o geaca (care nu era la reduceri, dar era prea geniala ca nu o cumpar) si un pulover la fel de genial si am vazut si o rochie dar bugetul deja se dusese. Mi-a cam ramas gandul la rochia aia, ce-i drept...
Si am ajuns acasa pe la 4 extrem de obosita. Si tre` sa invat. Partea buna e ca am invatat o lectie si jumatate din cele 19 lectii la istorie. Partea proasta e ca mai am 17 jumate + 34 de comentarii la romana. Partea si mai proasta e ca de maine incep meditatia la sociologie si va trebui sa invat si acolo cel putin un caiet.
Partea groaznica e sistemul roman de testare dupa 12 clase.
Partea buna e ca m-am decis si o sa dau la facultate la Americana-Coreeana. E ceva mai bazata pe literatura si istorie (bine, a americanilor) decat cealalta.
Si ma retrag din nou la invatat cu toata durerea de cap. De maine program normal la scoala. Trezirea la 6. Fratioare, asta e moarte curata. Ne ucid pe banda scolile astea. Cum sa distrugi un copil? Trimite-l la scoala de stat. ˇ.ˇ

daca nu mai trec pe aici, stiti de ce  ˘.˘

4 comentarii:

bianca m. spunea...

Baftă măi! Mamă, nu ştiam că sunt chiar atât de multe comentarii la română :-?, am auzit poveşti şi legende despre acest bac, dar nu m-a interesat extraordinar :)).
Nu cred că o să fie dificultate pentru tine, ştiu că luasei 9 şi ceva în simulare, so keep that shit up!
Uu, şi de la facultatea asta ce ieşi?
Hmm, parcă mai bine cu mate, nu e aşa mult de învăţat deşi mi-ar fi plăcut şi mie un bac la isto :-?. Nu, de fapt mi-ar fi plăcut să putem să optăm pentru mai multă istorie în timpul liceului :(...

MikuMyuuki spunea...

Noo, stai cumintica tu, ca pe langa mate si comentarii la romana:))
Toate legendele sunt adevarate. Tre sa devenim roboti in a 12-a. Nu stiu cum sunt copiii aia care iau 10 la toate materiile, pe cuvant ca nu-mi imaginez. Oare aia mai fac ceva in afara de a invata non stop? Eu am invatat o lectie si m-a luat durerea de cap, de gat, de picior, de toate:))
Da, luasem 9.75, dar am avut norocu` sa-mi pice singurul comentariu pe care-l invatasem. Noroc chior. Daca invat toate comentariile alea sunt boss. Iau 9 fara probleme:)) Dar de la a zice si pana la a invata 34 de comentarii e drum ca de la pamant la cer.

Pai exista posibilitatea angajarii ca translator, editor, redactor, mass media, chestiute d-astea. Cum eu vreau sa fiu ori translator ori redactor, merge. :)) Cel putin de moment, Ma reprofilez una doua, nu-i problema:))

Ramona spunea...

ceeeee?de ce sociologie?

MikuMyuuki spunea...

logica, mai nou...

Faceți căutări pe acest blog