vineri, 25 ianuarie 2013

balu` de final fara alcool dar cu animatoare

M-am speriat azi de fotografia pitzi-ei de care am vorbit ieri asa ca am sters-o. Bine, m-am gandit ca daca pana si Arinei i se pare o postare rautacioasa, asa este. In plus, nu vreau sa alienez blogul. Asta ca o paranteza.

Waaa! Nu pot sa cred ca a venit weekendul si ca o sa se duca atat de repede la cate pprostii tre` sa invat. Magarii peste magarii. Sunt sigura ca Eminescu i-ar da in judecata pe astia care ne obliga sa invatam prostii de comentarii la poeziile lui. Eminescu, cred eu, scria pentru ca asta era ceea ce ii aducea o liniste interioara, pentru ca a fost un geniu care nu a avut incotro. Era mai presus de el. Iar acum vin criticii si inventeaza tot felu` de supozitii care mai de care mai e`nervante, doar ca sa se dea ei mari si rotunzi. Ma rog, nu asta conteaza. Pana la urma eu o sa trec si de bac.

Voiam sa va spun si voua cat de enervant poate sa fie un director. Noi [adica 9 clase de a 12-a] organizasem banchetul de final pana in cele mai mici detalii, zilele astea trebuia sa dam banii. Dar sare domnu` cu curu in sus ca nu, ca vrea el sa organizeze bachetu, ca nu se poate asa ceva [cu toate ca niciodata directoru` sau profesorii nu se bagasera, era un eveniment organizat exclusiv de elevi], ca el il pune pe unu T. sa organizeze, ca il cunoaste el. Logic, sa-i iasa si lui niste bani, ca doar organizatoru` n-o sa organizeze pe gratis. In plus, nici nu vrea macar sa organizeze la restaurantul pe care-l alesesem noi, ci intr-un club [da, ma, sa-ti bagi ceva, la inceput voia sa faca banchetu` de a 12-a intr-un club], dupa care, la insistentele elevilor si-a dat seama ca nu avem loc 400 de elevi + profesori intr-un rahat de club. Si uite-asa ne incurca si pe noi, pun pariu ca o sa pice oferta pe care noi deja o alesesem, o sa ramanem cu curu in balta si gata. Aaaa, si mai vrea don` director sa aduca la banchet animatoare. :\ Va uitasi si voi la fel de crucis ca mine? Ce naiba sa caute la banchetul de final de liceu animatoarele? [daca tot e vorba, sa aduca si niste stripperi] A, si don' director facuse niste "glume" pe care el le lua foarte in serios: da` ce, doar n-aveti de gand sa fumati la bachet! sau doar nu aveti de gand sa beti bauturi alcoolice! Pe bune ma, esti idiot? Aduci animatoare si interzici bautura?
Mi se pare prostie. Domnu` vine de la o scoala generala unde putea sa controleze, dar aici e complet pe dinafara.


LATER EDIT: ba, io acum ma gandesc; animatoare li se zice si alora care se duc la copiii mici la petreceri sa-i distreze si sa-i picteze pe fata; oare don' director s-o fi referit la ele?! o_O

3 comentarii:

roxx spunea...

Vereeeeeeeeeeeeeee =))) LOL =)))

Ramona spunea...

asta am vrut sa zic si eu, la mine la munca animatoare sunt Cenusareasa, Aurora, Micky =)) vezi ce va aduce.
=))))
Si, stai asa. Sunteti majori toti? Mda.
Ati terminat liceul (la banchet il veti fi terminat) Deci mda.
Eu am fuma si i-as sufla fumul in fata, apoi as bea un shat de tequila in fata lui, sa vad ce-mi face, ma exmatriculeaza?:)))

MikuMyuuki spunea...

Da, majori. :))
:)))ar putea sa nu ne bage in bac, dar ar fi cretin:))

ar fi culmea sa vina cu Cenusareasa la bal:)))))))

Faceți căutări pe acest blog