marți, 29 ianuarie 2013

6.30

Ma uit cam lung la saptamana asta inca de cand a inceput. As vrea sa se faca vineri si apoi sambata si sa mai stea sambata inca vreo 3 zile. Adica sambata sa aiba vreo 72 ore. Cred ca atunci mi-ar ajunge timpul mai bine. Vorbeam cu a.M. despre faptul ca in Biblie se spune ca la inceput oamenii traiau vreo 700 de ani.
Daca e asa, sfarsitul lumii va veni atunci cand oamenii vor trai si se vor dezvolta in mai  putin de un an, apoi intr-o zi, apoi secunda 0. Ideea asta mi-a dat-o cartea "Replay" a lui Ken Grimwood. Ar trebui s-o cititi, e chiar misto.
Fratioare, e abia marti. Inca 3 zile cu trezirea la 6.30. Ma omoara trezirea la 6.30. Daca m-as trezi la 8 totul ar fi perfect. Dar nu, 6.30. 

2 comentarii:

bianca m. spunea...

Chiar voiam să te întreb, tu nu ai ore după-amiază? cel puţin asta am înţeles din niste postări, nu mai ştiu exact care sau de ce, dar am rămas cu ideea asta. ai putea să mai furi nişte ore de somn din când în când, văd că eşti terminată... şi aşa eşti de câteva luni which is bad

MikuMyuuki spunea...

Neah, am ore dimineata, in principiu de la 7:30. Dorm in fiecare zi. :)) Eu sunt un om care rezista fara mancare dar nu rezista fara somn. Rezist ce rezist si pic lata si nu se mai poate face nimic.
In plus, ce ma pune pe mine la pamant e gandul la tot ce am de invatat. Gandul.
:))

Faceți căutări pe acest blog