duminică, 30 decembrie 2012

2013 si mai departe

Waaaa! A trecut inca un an? E atttaaaat de frustrant sa urmaresti toti anii astia la rand, dar sa-i mai si traiesti! Dat fiind faptul ca maine o sa fiu plecata, o sa va urez de acum Un An Nou Fericit si La Multi Ani.
Retrospectiv 2012 nu-mi pot aduce aminte mare lucru, deci nu am facut nimic insemnat. Cu toate ca am continuat sa ma schimb din indiferenta in si mai indiferenta cu privire la multe lucruri, nu am observat diferente semnificative. 2012, spre deosebire de 2011, care a fost un an plin de succese, a fost sec, neinteresant si complet neimportant. Nu am verificat inca horoscopul pe 2013 [wow, 2013], dar trebuie sa fie mai bun, mie-mi merge bine in anii impari.
Nu stiu daca ar trebui sa-mi propun chestii pentru 2013, eu mereu nu ma tin de cuvant. Dar o fac pentru ca imi place sa fac liste si listute. Imi aduc aminte ca aveam vreo 8-9 ani si imi faceam programul pe fiecare zi: ma scol la 7:00, ma spal pana la 7:05, mananc pana la 7:15, etc... dar absolut niciodata nu m-am tinut de cuvant. Ce-i drept, sunt o fire care adora sa leneveasca. Tre` sa fie chestii tare importante care sa ma miste. Ma mir ca nu cantaresc 100 kg. :))

Asadar, am facut o scrisorica pentru 2013:

2013 suna bine. Nu stiu cat de bun o sa fie anul, avand in vedere numarul final al sau, si chiar daca nu sunt superstitioasa, ma uit stramb la nr. 13.
Deci, 2013. Sincera sa fiu, sunt fericita ca scapam de 2012. Nu mi-a placut numarul asta deloc. 12 imi inspira un ghinion mai mare ca 13. Urasc cifra 12. Pur si simplu.
Deci, 2013. Un an nou si idei noi. Neah, o sa fiu la fel. In haine diferite. :))
Deci, 2013. Vreau iau bacul cu note peste 8.50. Si sa iau nota buna la examenul de la engleza. Atat.
Deci, 2013. Vreau sa merg in Elvetia din nou. Sa fac poze. Multe poze.
Deci, 2013. Vreau ca unele chestii sa revina la normal. Imposibil.
2013. Incantata sa te intalnesc.


Enjoy New Year's Eve,
Miku`

6 comentarii:

roxx spunea...

La multi ani! >:D<

Axi spunea...

Hehe, eu sper să-ți îndeplinești toate dorințele, și cele pe care le-ai scris și cele nescrise [pentru că pot să jur că sunt mai multe]. ^^ Sper ca 2013 să fie un an bun pentru toți și, dacă nu reușim să ne întâlnim anul ăsta, atunci 2014 să fie! De întâlnit tot trebuie să ne întâlnim, măcar o dată. :]]

emahyeЛa spunea...

Hai 3013! Nu ne dezamagi! :o3

MikuMyuuki spunea...

@Roxana, multumesc! >:D<
@Axy, daaaa, am o dorinta mare pentru 2013:X Si un sentiment bun in legatura cu anul:D Sper sa ne intalnim>:D<
@Ema, gogogo 3013. 3013? :O :)) Sa ajungem noi si pana acolo! :X

Ramona spunea...

haha si eu faceam la fel cnand eram mica, programul zilei :))

bianca m. spunea...

(la mine pe blog, de când am pus template-ul ăla nou, nu merge să răspund la comentarii :|, so...)
Eram şi eu pe watt când m-ai fanat şi m-am mirat un pic pentru că aveam senzaţia că mă fanasei sau nu ştiu ce aveam în minte. Probabil am confundat fără să-mi dau seama cu blogspotul? Apoi am crezut că m-ai defanat cât n-am mai scris şi că acum m-ai refanat, dar nu mi-am permis să întreb :)).
B. trebuie să facă ceva altfel o să explodeze de la atâtea sentimente :)). Am văzut-o cum face când nu îi încalcă nimeni teritoriul şi tot aşa turbure e... :(
Apropo, mişto look :D!

Faceți căutări pe acest blog