joi, 1 noiembrie 2012

"Te rog, nu..." - mini-poveste

"Chestia" asta nu e o poveste propriuzisa, nu stiu nici macar daca o pot numi poveste. E o incercare de a mai scrie proza. In mare, mi-am iesit din mana si tot ce scriu e varza, dar... nu-l puteti blama de om ca incearca, macar, nu-i asa?
Ideea a pornit de la videoclipul melodiei "Please don't", al lui K.will.
Simt nevoia sa va avertizez ca e o poveste melodramatica intre doua persoane de sex masculin. Continuarea povestii se gaseste aici.

Ca și când nu aș fi dormit toată noaptea, așa m-am simțit când am deschis ochii și era lumină în dormitor.  În cameră se făcuse frig și mi-am tras plapuma mai bine pe mine.  Ailee dormea dusă lângă mine. Am luat-o în brațe să mă încălzesc mai ușor. Părul i se întinsese pe toată fața și la fel și rimelul.
Am înghițit în sec și m-am gândit din nou la noaptea anterioară. Nu o iubeam pe Ailee. Nu, oricât mi-aș fi impus să o simt aproape, să simt că o vreau, să simt că ea e aleasa, niciodată nu reușeam să o fac. M-am întrebat de multe ori de ce și niciodată nu am vrut să-mi dau singur răspunsul, de fapt, l-am tot evitat de-a lungul anilor. Chiar și dacă l-aș fi acceptat, lucrurile nu s-ar fi putut schimba.
În dormitorul alăturat cineva se trezise la fel de devreme ca mine și lovea periodic peretele. Sau poate nu dormiseră deloc... Inima mi s-a strâns. El era cu ea, acolo.
M-am ridicat brusc din pat și am ieșit din cameră. Ușa dormitorului lor era deschisă și am băgat capul încet. Era singur, întins în pat, cu picioarele în sus, pe perete și asculta muzică în căștile lui uriașe, iar zgomotul venea de la piciorul lui stâng care bătea ritmtic în perete.
Am zâmbit și m-am apropiat de el. Aveam ochii închiși. M-am pus lângă el în pat, dar nu m-a auzit. L-am atins pe mână și a tresărit. I-am zâmbit. Ochii lui erau mari, mari și negrii și iubeam acei ochi.
– Ce e? Întreabă el dintr-o dată.
– Ce e? Întreb și eu.
– Zâmbești ca un idiot.
Am pufnit în râs.
– Serios, am ceva pe față?
– Nu, n-ai nimic...
M-a împins de lângă el, dar m-am pus la loc. M-a împins din nou, dar m-am pus peste el. A început
să râdă și să mă gâdile. Am tremurat sub atingerea lui. Fața i s-a lipit de gâtul meu rece. Avea buzele umede. M-am lăsat să cad din pat și l-am tras după mine.
Doar o secundă am putut să îl privesc în ochi, apoi Ailee a intrat în cameră.
– Ce faceți acolo? A întrebat ea stupefiată.
David s-a dat repede jos de pe mine și și-a tras blugii pe el.
– Ce ți se pare că facem, micuțo? A întrebat-o el ciufulindu-i părul. Iubitul tău se dă la mine, a spus sarcastic.
Mi-am zis în gând că nu era departe de adevăr.
Ailee m-a sărutat repede și m-a luat de mână, mergând spre bucătărie.

Miku.


Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog