luni, 12 noiembrie 2012

Si la final a ramas nimicul...

Anul asta e asaaa de enervant. Inavata comentarii, pregateste-te pentru examen, nu-ti dori aia, nu-ti dori ailalta ca nu ai cum sa obtii anul asta. Nu face aia, stai acasa si invata. Apoi scoala, cu profii ei de 2 bani, cu lectiile care au un sens direct proportional cu nimicul, cu pierderea timpului. Si la final stresul, care vin din faptul ca am prea multe de facut si de fapt nu fac nimic. Si apoi stresul ca nu fac nimic. Si apoi simularea de vineri, si examenul din decembrie si vreeeeau si eu macar o noapte in care sa dorm linistita. Sa nu ma culc cu gandul la vreo lectie de maine, sa nu ma trezesc la 6, sa nu mai beau cafea, sa nu mai fac nimic pentru o saptamana. Atat cer, nu mai mult. Dar nimeni nu imi da, ca nimeni n-are de unde. Am niste note umflate cu pompa anul asta, dar stai ca de zilele urmatoare incep cele adevarate. Doar cu engleza ce o mai duc, ca celelalte sunt ca si moarte.
Cica 'traieste clipa'. Ce naiba de expresie tampita mai e si asta? Nu pot sa traiesc clipa asta ca ma gandesc la urmatoarea si tot asa. E o cacatosenie de tot cacatul.

Miku.

4 comentarii:

Ramona spunea...

Ca sa te mai inveselesti, iti spun ca Mos Craciun ti-a cumparat deja cadourile de anul asta. Sau cel putin, le-a comandat:))

MikuMyuuki spunea...

O ieeeeeeeeeeeeeeeeeeee:X:X:X

bianca m. spunea...

Am eu o vorbă: şi eu îmi doresc multe... o vilă cu piscină, soţ pe keanu reeves, bijuterii. Sper că nu pică prea dur la tine în schimb :)).

MikuMyuuki spunea...

Nu, deloc, ca si eu imi doresc sa am vreo cateva milioane de euro si sa traiesc intr-o vila undeva pe riviera franceza:))

Faceți căutări pe acest blog