miercuri, 24 octombrie 2012

Daca e sa mearga prost, atunci sa mearga prost pana la capat!

Poate ca intr-o zi o sa-mi aduc aminte, si poate ca o sa rad atunci, dar acum sigur nu e amuzant.
1. Am vreo 20 de pagini de invatat la istorie si imi simt capul cat o banita. O sa o fac lata. :(
2. Va intrebati cum a mers 'concursul' despre care bateam eu campii ieri? Groaznic! Cand i-am dat dirigai poeziile sa vada care sunt bune si care nu, mi-a spus sa citesc pe oricare dintre ele, iar astazi, cand a trebuit sa citesc doua, dupa ce am citit-o pe prima, a venit la mine, in fata oamenilor si m-a intrerupt, ca, vezi domne, sa citesc una mai nu stiu cum, pentru ca in final sa ma lase sa o citesc tot pe cea pe care o alesesem eu. A fost atat de penibil. Urasc rahaturile astea. Oare la ce ma asteptam? Am mai spus de atatea ori ca nu ma mai bag, da' ma mananca pe mine undeva mereu... Dar acum chiar am terminat, gata, de acum inainte fac totul de capul meu. Daca gresesc, sa gresesc macar din prostia mea. Sa fiu eu proasta 100% si mai vedem atunci. Cel putin o sa fiu nebuna cu acte in regula, cum s-ar zice. Un copil cu poezii are si ea si nici de ala nu e in stare sa se foloseasca. Imi spune mie ca am vrut sa devin mare la 16 ani. Nu frate, am vrut sa devin mica. Na, iti convine?
No, trec la invatat. Ca nici de dormit n-am reusit sa dorm.

M.

2 comentarii:

roxx spunea...

Bai deci pe bune... am citit si nu stiam ce sa fac, sa plang sau sa rad?!?!

E foarte antipatica diriga ta, ma irita si pe mine momentul cand venii la tine sa-ti zica ce poezie sa citesti... nicio profa nu face momente de genul numai ea e cu mot :O Ma enerva ca monopoliza discutia :O si ca se lua de mine la sfarsit cand mai ramasesem acolo doar eu cu redactorii si cu ea. (nu merita "dumneaei" sa fim seriosi :)) )
Madam pare cam frustrata...
Intr-o zi o sa ma cert cu ea calumea, azi eram prea obosita.

Bafta la istorie! :x Azi avusei si eu lucrarica si nu o sa iau o nota prea mare.

MikuMyuuki spunea...

Asta in conditiile in care imi spusese sa aleg eu ce poezii vreau. Daca era asa interesata, putea sa ma intrebe inainte.
Se lua de tine?:O Cum? Detalii! Eu nu fusei pe faza, tocmai fugisem pana in clasa sa iau banii ca sa-mi cumpar si eu cartea:X:D
Eu nu mai am destula forat sau putere ca sa ma cert cu ea. De patru ani de zile ne tot racaim una pe alta si nu ajungem la o intelegere.

Mersi! Succes si tie, desi cam intarziat:D

Faceți căutări pe acest blog